Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ha egy pasi 2 méter magas, valamint sötétbarna haja, fekete szeme és fehér bőre van? 20/F

Figyelt kérdés
Persze nem vékony embert képzeljetek el, hanem átlagos tömeggel és izommal (90kg)

2019. márc. 3. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez alapján bem lehet véleményt mondani 🤷‍♀️
2019. márc. 3. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Így látatlanba bejön de az elsőnek igaza van. Ennyi alapján nem lehet egy teljes összképet alkotni. +ugye a személyiség
2019. márc. 3. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Magas, barna. Pont ez az elképzelésem a tökéletesről... csak talán mégse ennyire extrém magas.
2019. márc. 3. 22:23
 4/10 anonim válasza:
76%
Ha a belső is rendben van, akkor szerintem ez tökéletes :)
2019. márc. 3. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
#1 vagyok küldj egy képet és megmondom 🙂
2019. márc. 3. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen magassággal ritka az arányos testalkat, de ha még úgy is van, ennyi infó akkor sem elegendő érdemi véleményt formálni. Egy papírmasé figurának éppenséggel ennyi elég a kirakatba, de tudtommal emberek vagyunk, és nem csak külsőből állunk.
2019. márc. 3. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem jön be mert fél méterrel magasabb illetővel elég nevetségesen picinek érzem magam. Plusz nekem nagyon számít, hogy arcra is szimpatikus legyen amit így nem tudok megmondani (mert egy helyes arc kompenzálja a magasságot)
2019. márc. 3. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem jön be, mert én 159 centi vagyok. Nekem már túl magas.
2019. márc. 4. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nana
2019. márc. 4. 10:15
 10/10 Betty26 ***** válasza:
Nekem mondjuk igen mert azt szeretem ha valakire fel kell nézni
2019. szept. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!