Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az incelséget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az incelséget a visszautasítások sokasága okozza vagy valami más?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi azért kap visszautasítást de azért 3-5 próbálkozásból 1 nő aki tetszik nekik azért kerül.

De mi a helyzet azokkal, akik 30-50 próbálkozásból még egy randit sem tudnak összehozni?

Belőlük lesznek az incelek akik esélytelennek látják az ismerkedést?

2021. júl. 26. 12:36
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
#50 - #47 vagyok. Lehet, nem mindig van megoldás, de valahogy úgy képzelem, hogy a belsőnk fejlesztésével jelentősen lehet ellensúlyozni a külső hátrányokat.
2021. szept. 30. 10:16
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
51: Sajnos a belső fejlesztése sok esetben addig "visz", hogy vannak jóbarátaid és kedvelnek a munkahelyen, és általában kedvelnek az emberek, de "nem úgy". Szóval továbbra is egyedülálló maradsz barátokkal. Tapasztalat.
2021. szept. 30. 21:11
 53/53 anonim ***** válasza:
#50 vagyok. 52: hát, valakinek lehet, hogy meg kell elégednie ennyivel. Biztos van olyan, akinek szomorú, de ennyi jut. Ez tök igazságtalan. De mivel a lányok között is vannak kevésbé szerencsés kinézetűek, a többség számára tán mégiscsak van remény. A kevésbé szép emberek is megtalálhatják a helyüket valahogy. Volt egy ismerős lány, akivel kerülgettük egymást. Vele volt egy nagyon érdekes élményem. Általában egy szigorúság áradt belőle, és ettől sokkal kevésbé volt szép, sokkal kevésbé volt nőies és vonzó. Egyszer reggel becsöngettem hozzá valamiért és a csengőre kelt fel. Nos marha érdekes volt, mert nem hogy így fogalmazzak: a szigorúságának, öngyűlöletének nem volt még ideje, felébrednie, ezért félálomban mosolyogva nézett ki az ablakon és 10x szebb volt. Csak azért, mert még nem ült ki az arcára a világképe, az önképe. Meglepően szép volt... ez is tapasztalat. Egy másik élmény: elnézést, de én nem szeretem a kövér lányokat, de egyszer találkoztam eggyel, aki annyira magabiztos volt, és annyira békében volt magában, hogy áradt belőle a nőiesség és az erotika. Ez meglepett. Tessék jól érteni. Szóval az, hogy mit gondolunk magunkról, az látszik rajtunk. De mindezeket csak laikusként, én átlagos kinézetű vagyok, nekem főként a depresszió, szégyenlősség, önutálat, ami meggátolt a párkapcsolatok létrehozásában.
2021. okt. 1. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!