Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az incelséget a visszautasítások sokasága okozza vagy valami más?
A legtöbb férfi azért kap visszautasítást de azért 3-5 próbálkozásból 1 nő aki tetszik nekik azért kerül.
De mi a helyzet azokkal, akik 30-50 próbálkozásból még egy randit sem tudnak összehozni?
Belőlük lesznek az incelek akik esélytelennek látják az ismerkedést?
18
Van akinek nincs akkor ismeretségi köre. Alapból viszont ez is lehet kizáró ok egy lánynál, hogy magányos farkas, kevés vagy nulla baráttal. Természetes könnyebb azoknak akiknek nagy baráti körük van. Csak egész egyszerűen nem minden embernek van erre igénye.
Hölgyeim, milyen magatartást, gondolkodásmódot, világnézeti rendszert ajánlanátok az alábbi külsejű férfiaknak, hogy TI magatok szexuálisan vonzónak találjátok?
"hanem azért, mert nem talál vonzónak párkapcsolati szempontból"
Persze, egyertelmu. Photofeeler-en 3 korul kapok, vagyis max. az 50 eves fogatlan ukran ciganyasszony talalna vonzonak parkapcsolati szempontbol.
Ez van 😴
37F incel
Hát igen, ahhoz, hogy ismerkedjen az ember, társaságba kell járni, és nem árt, ha van valami érdeklődési köre, hobbija, amivel kapcsolatba tud lépni új emberekkel, például. Ez pl egy olyan dolog, ami fejleszthető, akkor is, ha nem vagy kifejezetten társasági ember. És pontosan ezt írtam korábban is, ez a fajta hozzáállás nagyban hozzájárul az incelséghez, mert az, hogy érdemben tegyen érte, nem megy, inkább másokra van fogva, hogy neki könnyebb, nekem szar...
#22, kép alapján konkrétan nem látok gondot vele. Nekem jobban bejönne, ha normális stílusa lenne, pl egy jobb frizura, szemüveg, illetve, mivel én sportos vagyok, jobb szeretem a sportos férfiakat. De kifejezetten olyannak tűnik, aki minimális befektetéssel szép vállassá válhatna, egy jobb frizurával pedig ez a jóllakott óvodás kisugárzás is eltűnne. De semmi komoly deformitás nincs rajta, bőven látok hasonló külsejű férfiakat kapcsolatban. Ha nem jön neki semmi össze, akkor nem a külsővel van gond, az biztos.
23
Asszem voltak már tanulmányok amelyek megállapították, hogy a nők számára legvonzóbb férfiarcok azok, amelyen a csontok jól ki vannak fejlődve, tehát nem picik. Kiemelkedő állkapocs, arccsont, szemöldökcsönt, homlok. Szeretik az erős csontokat a nők. Viszont az orr nem mindig jó ha nagy, ezt hallottam. De sok nő a nagy orrot is szereti érdekes mód.
Ha ilyesmi arcod van akkor nem a külsőd lesz a gond.
A legkevésbé vonzó férfiak a golyó fejűek, keskeny hosszú fejűek, rövid állkapcsúak beesett állcsúccsal, gülü fáradt szeműek.
Például tudtommal nem rajonganak az Adenoid arcokért.
Kizárólag a sikertelenség. Akinek pedig tényleg semmilyen nővel nem jön össze semmilyen kapcsolat azzal nagyon komoly gondok vannak. Eleve az ilyen szélsőséges nézetek általában egy nagyon beteg lelkületet takar. Lásd amikor a kis csoportjaikban nők elleni erőszakra hergelik egymást.
Innestől kezdve tök egyértelmű, hogy miért nem kellenek senkinek. Alapból sem kellenek, mert komoly gondjaik és komplexusaik vannak. Az, hogy a sikertelenséget csak nőgyűlölettel, vagy "ahhj akkor én innestől leszrom a nőket" mentalitással tudja valahogyan feldolgozni még ijesztőbb és hatalmas vörös zászló. Kb az a kategória, mintha valaki nem érzi magát jól 2 munkahelyén, nem sikeres és ezért úgy dönt, hogy ő bizony soha többet nem dolgozik, sőt, az összes munkahelyet gyűlölni fogja ezután.
Incelként mondom, hogy van igazság abban, hogy aki rengeteget próbálkozik, aktívan, annak akad. Ha MINDENKI visszautasítja, akkor az 3 kategória valamelyike miatt lehet:
1. Szintje fölött választ. Ez nem jelenti azt, hogy selejt, de nyilván egy diplomás senior Java fejlesztő meg egy instamodell nem illik össze, ezt a nő egyből levágja és a férfi is érzi a lelke mélyén, de küllemre mégis az a nő tetszik neki, ezért néhány ilyen visszautasítás úgy szét tudja rombolni a világát, hogy még azt sem veszi észre, hogy a Velma kinézetű csoporttársnője mennyire jó nő lenne egy kis stílusváltással, míg a kalandoktól kiégett Chad meg észreveszi és rá van állva a csajra, ráadásul őt motiválja, hogy mi az, hogy egy ilyen szürkeegér csaj visszautasít egy olyan férfit, aki meghúzott már 100-nál is több plázacicát. Ha a Chad-nek sikerül ezt a nőt megdugni (akinek a jeleit emberünk nem vette észre), akkor egy világ összeomlik benne.
2. Nagyon gáz módon próbálkozik. Olyan van, hogy sikertelen vagy a nőknél, de hogy számcsere, FB csere vagy akár néhány unalmas randi ne jöjjön össze, ott már veled is van probléma. Én úgy tapasztaltam, hogy a nő kétféle üzemmódban tud randizni. Az egyik a hercegnős randi, amikor odáig van a férfiért, a másik meg a "nincs jobb dolgom éppen és amúgy meg megmutattam a képét x barátnőmnek és szerintük sem gáz nagyon a srác, személyiségre is normálisnak tűnik, így egy randi még nem jelent semmit" randik.
Utóbbit egy incel is össze tud hozni, hiszen nem kell hozzá fizikai vonzalom, elég a semlegesség. Undort pedig a legtöbb emberből csak a szélsőségesség tud kiváltani, például mosdatlan, fogatlan, rothadó testű hajléktalan. Aki ápolt és a társadalmi elvárásoknak megfelelően viselkedik, az semleges.
És ez az incelek legnagyobb fekete lyuka, hiszen az élből elutasítás fáj, de legalább gyors és lehet menni a következőre és a következőre.
Viszont amikor ilyen fekete lyukak szippantják be, akik esetenként hetekig is túráztatják, mire benyögik, hogy nincs kémia, vagy rosszabb esetben ghostingolnak, akkor egy idő után ez feltornyosul bennük és ezt a felgyülemlett feszültséget ki fogják adni sokszor egy olyan lányon, aki egyáltalán nem ezt érdemli, csak éppen rosszkor volt rossz helyen és minden ribinek elhordják, aztán maguk is megbánják, mert valójában nem nekik szólt, hanem kollektíve az összes múltbéli reteknek 14 éves korától a jelenig bezárólag.
#6: "A környezet hall és lát, egy online közöség ugyanez, híre megy hamar, hogy valami nem stimmel az illetővel és elutasítóak lesznek vele."
Ezt be kéne kereteztetni! Sokan azt hiszik, hogy ami online történik, az nyomtalan, közben meg nagyobb nyoma van, mint ami az életben történik.
Ha én társkeresőn megismerkedek valakivel, annak digitális nyoma marad. Ha élőben lefekszek valakivel egy szórakozóhely illemhelyén, akkor még egymás keresztnevét sem kell tudnunk és ember legyen a talpán, aki arcmemória alapján emlékezni fog a másikra mondjuk akár pár hét múlva, ha nincs valami feltűnő ismertetőjegye vagy nem egyedi az arckaraktere.
28
Valamilyen szinte természetes, hogy minden férfi egy nőies, szexi nőre vágyik, és sajnos ez a nőkkel is így van, hogy többségük, egy férfiasan szexi férfira vágyik. És ezek csak a külsőségek de a szexuális vonzalom szempontjából alapvetőek. Sajnos az van, hogy a legerősebb szexuális vonzalmak a legszebb emberek között alakulnak ki. Ahogy csökken a külső úgy csökken a szexuális vonzalom is és kerülnek előtérbe más tényezők amelyek összeköthetnek két embert.
Az erős szexuális vonzalmon alapuló kapcsolat nagyon szép és izgalmas lehet, de ezt bizony csak a legszebb emberek tapasztalják meg. Hogy nem kell a szex mellé még fantáziálniuk, nem kell a szemüket behunyniuk, hanem elég ha csak ránéznek a párjukra és már gerjednek is.
Az incelek sajnos nem váltalak ki túl sok szexuális vonzalmat a nőkből. Elsősorban mint egy jó pár kellene reklámozniuk magukat, viszont szexuálisan annyira ki vannak éhezve, annyira sóvárognak a szex után, hogy nem is képesek más szempontot figyelembe venni amikor a nőkről van szó.
Biztosan meggyógyulnának ha minőségi szexhez jutnának, de alacsony szexuális vonzerővel ez lehetetlen küldetés.
"hogy a nők számára legvonzóbb férfiarcok azok, amelyen a csontok jól ki vannak fejlődve, tehát nem picik. Kiemelkedő állkapocs, arccsont, szemöldökcsönt, homlok. Szeretik az erős csontokat a nők"
Vagyis a lapatallu Chad-ektol olvadoznak el. Ezt eddig is tudtuk.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!