Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az incelséget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az incelséget a visszautasítások sokasága okozza vagy valami más?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi azért kap visszautasítást de azért 3-5 próbálkozásból 1 nő aki tetszik nekik azért kerül.

De mi a helyzet azokkal, akik 30-50 próbálkozásból még egy randit sem tudnak összehozni?

Belőlük lesznek az incelek akik esélytelennek látják az ismerkedést?

2021. júl. 26. 12:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

30

Igen, és ami a legszomorúbb, hogy nem ezek azok az arcok, amelyekről sugárzik az intelligencia. Tehát még csak nem is kell értelmes legyen a férfi arca, tekintete, hogy vonzó legyen.

2021. júl. 26. 17:12
 32/53 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 12-15 nő volt, akinél bepróbálkoztam. Mindet ismertem legalább barátilag, tehát nem idegeneket szólítgattam le idióta csajozós dumákkal vagy ilyesmi. Mind elutasított. Jó tudni, hogy másnak 3-5 után sikerül. 30 feletti vagyok.
2021. júl. 26. 18:18
 33/53 anonim ***** válasza:

En is igy jartam, mint a #32.

Meg ugy kb. az osszes incel....

37F incel

2021. júl. 27. 00:37
 34/53 anonim ***** válasza:
56%

Vannak akiknek nem jon ossze valami es magukba neznek, azoknak elobb utobb osszejon mert rajonnek mit kell javitaniuk magukban.

Vannak akik pedig a kornyezetukben keresik a hibat, na beloluk lesznek a frusztralt szuz nyomorekok (direkt nem hasznalom az i betus szot mert hulyesegnek tartom), es ezzel a rinyagep viselkedessel nyilvan csak meg jobban taszitjak a noket, tehat ez egy ordogi kor. En igy latom.

Es ennek semmi koze a penzhez vagy a jo kulsohoz, rengeteg csunya csoronak van nem is olyan rossz noje, meg hat ugye aki realisan latja onmagat az a sajat kategoriajaban keresgel, ami ugye a nyomincelekre nem jellemzo, mert mind vekony hazias kedves not akar, aki foz mos takarit, de eltartani mar ne kelljen az aranyaso krvajat.

2021. júl. 27. 08:46
 35/53 anonim ***** válasza:

"A legtöbb férfi azért kap visszautasítást de azért 3-5 próbálkozásból 1 nő aki tetszik nekik azért kerül."

Ööööö, nagyon nem ezek az átlagos arányok szerintem (kérdés persze, mit értünk "próbálkozás" alatt), de a többség mégsem lesz incel.

2021. júl. 27. 08:48
 36/53 VincentLaw ***** válasza:
Az a 3-5 próbálkozás szerintem sem fedi a valóságot. Ha mégis, akkor én valami alghoul lehetek. Az elmúlt 5 évemben szerintem az a próbálkozási szám 3 jegyű lehet, eredmény szinte semmi.
2021. júl. 27. 09:49
 37/53 A kérdező kommentje:

36

És nem tartod magad incelnek. Azért a nem incel átlagnál ezek az arányok. Még anno suliban megfigyeltem, hogy a helyesebb vagy átlag feletti srácok azért életük első kiszemeltjére ha rámentek azért be is zsebelték őket az esetek többségében. Szakítás után meg rögtön a következőt. Tehát nem sok visszautasítást kapnak. Az átlag pasik is nagyjából akit kiszemeltek megkapták, bár kicsivel több udvarlással. Csak a csúnya, férfiatlan megjelenésűeknek nem jött soha semmi össsze.

A szex és párkapcsolat az emberek többségének azért nem extrább cucc mint egy reggeli, pont annyira természetes.

Látszólag csak az inceleknek luxus a szex. Ezért kell befizetniük végül prostihoz.

2021. júl. 27. 11:22
 38/53 anonim ***** válasza:
43%

Jó nagy marha vagy kérdező. A prostik vendégkörének csak egy kis százalékát alkotják az incelek. Mivel az inceleknek nem maga a nyers szex hiányzik, hanem hogy a nők férfiként értéket lássanak bennük, hogy elfogadják őket, hogy legalább egy morzsányi szexuális hatalmuk legyen.

A prostik leggyakoribb vendége a nős, családos férfiak csoportja, akik unják már az asszonyt, de nem akarnak/nem tudnak elválni.

2021. júl. 27. 11:40
 39/53 VincentLaw ***** válasza:

Igazából már nem tudom az incel szó pontos definícióját, mert mindenki dobálózik már mindennel. Ha azt veszem, hogy az incel, akinek soha semmi nem volt (voltak barátnőim, több évesek is), akkor az alapján nem, ha az elmúlt 5 évet veszem, akkor lehet, viszont saját magam nem tartom magam annak semmilyen szempontból sem. Már csak azért sem, mert ehhez társult egy elég negatív kép is, én meg hülye lennék ezt magamra venni. Az más kérdés, hogy itt gyk-n már mamahotelestől-incelig, már mindent megkaptam :D

Hát nem tudom, hogy milyen közösségben nőttél fel, neked ezek a tapasztalataid. Habár te is írtad, hogy a "helyesebb vagy átlag feletti srácok" - nak szinte mindig összejött, ezzel szerintem nem mondtál újat. Viszont azzal, hogy "Az átlag pasik is nagyjából akit kiszemeltek megkapták" nem igen értek egyet. Az én környezetemben a tapasztalatok a srácokra nézve elég gyászosak (beleértve magamat is), és azért vannak jópáran. Ezek szerint ezek a srácok egytől egyig csúnyák az olvasatodban? (csak azért kérdem, mert elég szép számban vannak az ismerőseim között) A kicsivel több udvarlásos dolog sem igen állja meg a helyét, ha egy csajnak nem jössz be, akkor fejre is állhatsz, akkor sem fog veled összejönni, de 'barátnak' jó lehetsz, meg ha bánata van a lánynak, akkor veled lelkizhet.

Az írásaid alapján gondolom lány vagy.

2021. júl. 27. 11:50
 40/53 VincentLaw ***** válasza:
Jah igen, a prostira én is akartam reagálni. Nálam ez sajnos nem opció, mert arra nem igen tudok beindulni, hogy valaki igazából csak a pénz miatt lenne hajlandó lefeküdni velem, nem pedig magam miatt. Ez számomra degradáló.
2021. júl. 27. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!