Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott, feloldott, aztán bejelöltem és visszajelölt.. Ez mit jelenthet? Vajon kíváncsi rám? Nem venné tolakodásnak ha írnék neki? Megalázó lenne?
Hosszú sztori
Lényegében szerelmet vallottam neki, visszautasított. Aztán valahogy megbántottam, bár nem állt szándékomban, igazából semmi rosszat nem tettem, csak félreértett, emiatt letiltott, aztán feloldotta a tiltást, én bejelöltem, vissza is jelölt.
Több mint egy év telt el és én még mindig szeretem. Nekem az is megfelelne ha csak a barátságát kapnám vissza, de nem merek ráírni
Kb 15 évesek csinálnak ilyet, vagy kb annyi aggyal rendelkezők.
Éretlenek vagytok mindketten, szóval Boldogság vaan! Mert pont összeilletek :D
Nem azért utasított vissza mert nem jövök be neki, hanem azért mert az elvei nem engedték volna hogy velem legyen
Nekem már az is elég lenne ha csak tisztáznánk a helyzetet. Nem szeretem ha haragszanak rám, főleg ha a semmiért. Jobban fáj hogy nem beszélünk mintha barátok lennénk
Köszönöm a hasznos kommented😂
Nagyon szívesen kedveském.
De komolyan egy a lényeg! Hogy egymáshoz valók vagytok, így reméljük visszataláltok egymáshoz.
Exem haverja
Ő meg túl jó ember ahhoz hogy velem kezdjen. Persze nem is szeretném ha nem lenne az.
Aztán lehet hogy be sem jövök neki.. de ezt már sosem tudom meg
Mindenesetre elég rossz hogy nem tudom elfelejteni, hiába próbálok nyitni mások felé egyszerűen nem megy, senki sem fog meg igazán, csak rá tudok gondolni
Hogy micsoda?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!