Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! 44 éves férfi vagyok.Eléggé el vagyok keseredve egy jó ideje.Valamiért nem jövök be a nőknek.Egyszerűen nem megy az ismerkedés.Bárhova felregisztrálok,sehol nem kapok választ vagy pozitív visszajelzést,és a mindennapokban sem.Mi lehet a baj?
Nem vagyok egy rém ronda faszi,nálam sokkal úgymond kevésbé jóképű es egzisztenciájú emberekre tapadnak a nők,én meg nem tudok megismerkedni senkivel.
Soha nem mosolyog rám egy nő sem,soha nem látom senkin bármiféle jelét hogy felkeltettem volna az érdeklödését.Elmennek mellettem mintha nem is lennék ott.Kisugárzás?Azon hogy lehet javítani?Vagy mi lehet a gond?Mi a titok?Ertelmes válaszokat várok,nem trollkodást.Köszönom!
Lehet a kisugárzás?
Vagy nem előnyös képeket töltesz fel magadról?
Egyénként szoktál beszélgetni nőkkel, munkatársakkal?
Ők mit mondanak?
33N
Nem vártam senmire de vége lett egy jó ideje egy hosszú kapcsolatomnak és azóta nem tudok újrakezdeni.
És nem azért mert végleg összetörtem hanem mert valamiért nem vevő rá senki.
Küldj képet és megmondom van-e baj veled az én korosztályomban.
Vagy milyenek az elvárásaid? Melyik korosztályban keresgélsz? Hogy állsz kommunikáció tekintetében? 38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!