Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivesen hívok el nöket randira, nem üt sziven a visszautasítás! Hogyan érjen el, hogy öket se zavarja?

Figyelt kérdés

Akiröl úgy tudom nincs párja és szimpatikus, annál be szoktam próbálkozni. Kávémeghívást szoktam mondani. 99%-ban persze visszautasítanak, nem vagyok egy bradpitty. Abszolút nem veszem magamra ilyenkor, nem sértödök meg! Pl:

- Szeretnélek elhívni egy kávéra. Mit szólsz?

- Ne haragudj de van barátom.

- De jó, nem is tudtam, örülök neki. Ha tudom, nem hozlak kellemetlen helyzetbe. Szerencsés férfi az illetö. Majd találkozunk, szia!

Legközelebbi összefutáskor nem gyöznek hogy elkerülni a nök! Mintha bármi rosszat csinálnék vagy zaklatnám öket! Pedig nem. Csak ugyanúgy udvariasan folytatnám a munkatársi viszonyt például. Most azért mert én merek lépni, próbálkozok, az miért rosszabb, mint aki otthon matyizik és álmodozik rá titokban és ezt az egész iroda tudja? Én meg kimondtam, hogy tetszik nekem és randiznék vele, az miért elitélendöbb dolog?

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen helyzet?

2021. márc. 11. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Munkahely nem erre van. Igen, rosszat csinálsz. Nem erre van a munkahely.

És mit nem értesz azon, hogy a NEM az NEM? Az ilyen erőszakos fazonok miatt félnek a nők lassan minden csávótól és a normális pasikat is élből utasítják el. Köszi.

2021. márc. 11. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Kb egy perverz vagy ha mész körbe a munkahelyen és rászállsz minden csajra. Ne csodálkozz ha csúnyán néznek rád és senki nem akar szóbaállni veled.
2021. márc. 11. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Más ember meg örülne most, ha dolgozhatna, egyesek meg nőket zaklatnak a munkahelyen. Más emberek, más problémákkal...
2021. márc. 11. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, ezt viccesen kell csinálni. Nekem van egy 40-es kollégám, de nagy humorzsák. Kb minden nőt elhívott már ott a melóhelyen randira, de nem sok ment el vele. Ennek ellenére minden nő imádja, és dőlnek a röhögéstől ha megszólal és azok is, akik nemet mondtak neki a randirahívásra. Túl görcsösen, komolyan tetted a meghívást, nem lazán. Szerintem ez a hiba.
2021. márc. 11. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

egyesek meg nőket zaklatnak a munkahelyen

Azért ne túlozzunk, ha egyszer-kétszer bepróbálkozol egy nőnél és elhívod, annak köze sincs a zaklatáshoz.

2021. márc. 11. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jól csinálod szerintem, hogy próbálkozol. Nem veled van a probléma. Nagyon sok pár a munkahelyen ismerkedik meg, szóval nincs ezzel gond. Sok férfi példát vehetne rólad. Talán arra odafigyelhetnél, hogy olyan nőkhöz menj oda, akiknek tudod, hogy nincs párja.
2021. márc. 11. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Neeeem nem vele van a baj, hogy nem ert az elutasitasbol neeeem,o tokeletes, csak igy tovabb
2021. márc. 11. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nem ért az elutasításból?
2021. márc. 11. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es te nagyon buta. Le is irta a kerdezo h elutasitas utan baratkent beszel a nokkel. Szoval de, ert az elutasitasbol. Az a nok hibaja ha baratkent vagy munkatarskent is kerulik vele a beszelgetest.
2021. márc. 11. 19:20
 10/10 A kérdező kommentje:
A munkahelyet egy példának írtam! 1 nö volt aki szimpatikus, hozzá mentem oda összesen! De szeggyétek le a fejemet.
2021. márc. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!