Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szivesen hívok el nöket randira, nem üt sziven a visszautasítás! Hogyan érjen el, hogy öket se zavarja?
Akiröl úgy tudom nincs párja és szimpatikus, annál be szoktam próbálkozni. Kávémeghívást szoktam mondani. 99%-ban persze visszautasítanak, nem vagyok egy bradpitty. Abszolút nem veszem magamra ilyenkor, nem sértödök meg! Pl:
- Szeretnélek elhívni egy kávéra. Mit szólsz?
- Ne haragudj de van barátom.
- De jó, nem is tudtam, örülök neki. Ha tudom, nem hozlak kellemetlen helyzetbe. Szerencsés férfi az illetö. Majd találkozunk, szia!
Legközelebbi összefutáskor nem gyöznek hogy elkerülni a nök! Mintha bármi rosszat csinálnék vagy zaklatnám öket! Pedig nem. Csak ugyanúgy udvariasan folytatnám a munkatársi viszonyt például. Most azért mert én merek lépni, próbálkozok, az miért rosszabb, mint aki otthon matyizik és álmodozik rá titokban és ezt az egész iroda tudja? Én meg kimondtam, hogy tetszik nekem és randiznék vele, az miért elitélendöbb dolog?
Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen helyzet?
Munkahely nem erre van. Igen, rosszat csinálsz. Nem erre van a munkahely.
És mit nem értesz azon, hogy a NEM az NEM? Az ilyen erőszakos fazonok miatt félnek a nők lassan minden csávótól és a normális pasikat is élből utasítják el. Köszi.
egyesek meg nőket zaklatnak a munkahelyen
Azért ne túlozzunk, ha egyszer-kétszer bepróbálkozol egy nőnél és elhívod, annak köze sincs a zaklatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!