Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az incelséget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az incelséget a visszautasítások sokasága okozza vagy valami más?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi azért kap visszautasítást de azért 3-5 próbálkozásból 1 nő aki tetszik nekik azért kerül.

De mi a helyzet azokkal, akik 30-50 próbálkozásból még egy randit sem tudnak összehozni?

Belőlük lesznek az incelek akik esélytelennek látják az ismerkedést?

2021. júl. 26. 12:36
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
36: 5 év alatt minimum 100 nőnél próbálkoztál be? Én meg sem ismerek ennyi embert ennyi idő alatt. És nyilván azoknál próbálkozom be, akit már ismerősi szinten ismerek. Vagy csak mész a buszmegállóba minden nap, "Szia, akarsz ismerkedni? ... Szia, akarsz ismerkedni?" :D
2021. júl. 27. 12:36
 42/53 anonim ***** válasza:
90%
Sőt, valószínű bennem van akkor a baj, mert 5 év alatt kb 10 nő mozgat meg olyan szinten, hogy többet akarjak tőle puszta "köszönőviszony" ismeretségtől.
2021. júl. 27. 12:37
 43/53 A kérdező kommentje:

42

Van aki válogathat van aki nem. Az utóbbiak ezért próbálkoznak be többnél, hogy a nagy számok törvénye alapján hátha összejön valaki. Így van az, hogy sok esetben külsőre még elmegy de igazi hárpia barátnőt majd feleséget találnak csak maguknak, mert összeférhetetlenségük miatt a helyesebb srácoknak nem kellettek.

2021. júl. 27. 13:26
 44/53 A kérdező kommentje:
Egyébként a bepróbálkozás nem értem miért van így leszólva. Buliban talán nem azt csinálja mindenki, helyes meg helytelen, hogy odamennek lányokhoz táncolni, aztán vagy elhajtja őket vagy nem. A helyes srácok is ezt teszik, így kavarnak sok lánnyal. Nem kell tenni a szűzet, hogy csak annál próbálkoztok, akit már 3 éve ismertek. A nők általában nem tudnak pasiként nézni valakire ha már elkönyvelték barátnak.
2021. júl. 27. 13:28
 45/53 A kérdező kommentje:

40

Erre való a fantázia :) Közben elképzeled, hogy a barátnőd és kíván, szeret. De vannak GFE-t szolgáltató lányok is.

2021. júl. 27. 13:30
 46/53 VincentLaw ***** válasza:

Random leszólítgatni utcán nem szoktam népeket, mert annak semmi értelmét nem látnám, meg el tudom képzelni a sikerrátáját :D

Az a szám többnyire abból adódik, hogy a matcheknél bepróbálkozok, írok nekik (csak olyanokra szoktam írni, a platform teljesen mindegy). Gondolná az ember, ha már a kölcsönös szimpátia megvan, akkor legalább valami kommunikáció is ki tud alakulni. Hát nagyon nem :D Visszautasításba nálam az is beletartozik, amikor match van (kölcsönös szimpátia van elméletileg), de más már semmi. Persze lehet, hogy másnak az értékrendjében ez még visszautasításnak sem minősül, az is egy más kérdés.

Ez sem feltétlenül igaz, én sem próbálkozom be bárkinél, mert nekem sem felel meg bárki. Lehetett volna az 5 évem alatt már jó néhány barátnőm, de nálam az alapból felejtős, ha valaki nem figyel oda magára és kövér (én odafigyelek magamra, emellett sportolok), ha gyereke van. Ilyen kapcsolatba teljesen felesleges belemenni, mert csak megnyomorítanánk egymást. Vagy csak ők engem.

2021. júl. 27. 14:56
 47/53 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 24 éves koromra lett barátnőm először. Borzalmas volt 16 éves koromtól addig, öngyilkossági gondolatokig gyűlöltem magam és az életet. Nekem tényleg bizonyos értelemben fals képem volt magamról és a nőkről is, ez volt a fő ok. Ezt az ember akkor nem látja, csak utólag, ha sikerül túl lennie ezen. Érdemes önmagunkat fejleszteni könyvekkel, önismereti csoportokkal, pszichiáterrel. Minden érintettnek ezt javaslom! Szerintem a kinézet nem annyira döntő legtöbb esetben, inkább a "viselkedés". 48f
2021. szept. 29. 11:42
 48/53 A kérdező kommentje:

47

Köszi, hogy megosztottad tapasztalataid. Mindenképpen meg kell próbálni mindent, beleértve a pszichológust is, mielőtt az ember kijelenti, hogy incel. Egyébként is szerintem csak úgy 10-15%-nak reménytelen a külseje.

2021. szept. 29. 12:01
 49/53 anonim ***** válasza:
91%

47# vagyok. Van az a szerb fazon, aki végtagok nélkül született. Motivátorként dolgozik, sikeres, házas ember. De nem akarom lebecsülni a depresszió, illetve a diszfunkcionális gondolatok jelentőségét. Én pl. azt csesztem el, hogy amikor egy lány közelébe kerültem, minden ráborítottam, ami én vagyok, minden fokozatosság nélkül, és ettől megijedtek. Másrészt illetlen dolognak, tolakodásnak tartottam az udvarlást, és kevésszer próbálkoztam, hamar feladtam, mert úgy éreztem, hogy terhelem őket. Illetve volt, hogy lányok közelítettek hozzám, de ettől annyira zavarba jöttem, hogy elmenekültem. Nem fért bele a fejembe, hogy én tetszhetek bárkinek, valahogy ez elképzelhetetlen volt.

Ezek mind gondolati akadályok, rossz rutinok, amiket meg kell haladni, vannak rá eszközök, amivel élni kell, mint ahogy lyukas fogra igénybe vesszük a fogászt. :-)

2021. szept. 29. 12:22
 50/53 anonim ***** válasza:
8%
Bocs, de valamit nagyon nem veszel figyelembe. A te esetedben egyértelmű, hogy lelki okok álltak a háttérben. Viszont a fizikai vonzerőd megvolt. Na ez az, amit sokan nem mondhatnak el magukról. A lelki akadályok legyőzése jó dolog, ugyanakkor semmit nem ér, ha nem váltod ki a nőből a vonzódását. És az intellektuális 80%-a ezen bukik el.
2021. szept. 30. 07:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!