Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőkön ezért keresnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön ezért keresnek a férfiak csak 39 év alatti nőket? Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés

Egy kereken 40 éves nő ismerősöm panaszkodott, hogy a legtöbb férfinál a maximum a 39 év, de inkább a 35.

Ő elmondása szerint 30 és 50 között bárkit elfogadna, akivel kölcsönösen megvan a vonzalom.

Amúgy vékony, dekoratív nő, akit én sem néznék többnek 30-35-nél, ha nem tudnám az igazi korát.

Azután, hogy észrevette, hogy nem keresik, ráírt férfiakra (fiatalabbakra is) és leírták neki, hogy azért keresnek 40-nél fiatalabb nőket, mert még szeretnének családot és akkor már a hozzá felvehető CSOK-ot, ami 40 éves nőknek már nem jár, mire megszüli a gyereket. Egyes férfiak még szigorúbbak voltak e tekintetben és azt válaszolták neki, hogy náluk ilyen okból a határ a 35 év a nők esetében, mert szerintük akkor még biztosabb, hogy összejön a gyerek. A férfiaknak nagyjából a felének már volt legalább egy gyereke, csak elvált.

Én sem hittem volna el, de ez a nő ismerősöm szavahihető, aranyos.

Részben ez haszonlesésnek tűnik a férfiak részéről (én is férfi vagyok és soha nem lenne nálam szempont a pénz), de ha a dolgok mögé nézünk, akkor valahogy mégis megérthető, hogy ha van egy lehetőség és annak szabályai, akkor már van, aki ki akarja használni, ahogy tudja.

Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy emiatt megnőhetett a több gyerekes, de elvált, 40 év alatti nők iránt is a "kereslet", de erről nem tudott nyilatkozni a nő ismerősöm, mert neki egy gyereke sincs.

Hiszek a nő ismerősömnek és csak azért tettem fel a kérdést, hogy más is tapasztalt-e már ilyet. Még ha nem is nagyon elterjedt, de mi van, ha később az lesz? Ha ebből tendencia lesz? Ijesztő.

2021. júl. 26. 10:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megfelelő lehetne egy 40 feletti is...

Add meg a barátnődnek a számom!

;)

46f.

2021. júl. 26. 12:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Mocskos férfiak kihasználják a nőket, meg a méhüket, csak azért, hogy nekik gyerekük, meg családjuk lehessen. Tuti némelyik még feleségül is venné azt a nőt, hogy magához kösse.

Az ilyen az nem férfi, egy férfi mindent megold egyedül magának, nem kifogásokat keres, és főleg nem használja ki a nőket, hogy megvalósítsa a saját álmait.

Eddig az irónia.

Tehát a nő 40, összejönnek, 2-3 év mire tudják, hogy passzolnak, működik az együtt élés, meg tudják oldani a problémákat is (nem szakítással!), aztán gyerek, az se jön egyből össze, ki is kell hordani, lesz kb 45, mire megszületik, a másodiknál meg 47.

Messze nem ideális.

2021. júl. 26. 12:39
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
Most nem azet, de ma mar nem is divat szulni. A nok nem akarnak eltartottak, kiszolgaltatottak lenni, teljesen jogosan, ezert sokaig dolgoznak, tanulnak. De ma mar egy 25 eves cicababa se szul a 40-50 eves milliardos csavokajanak, mert a fiatalok ma mar mindennel jobban feltik a testuk. Csomo sztar beranyaval szulet vagy orokbefogad.
2021. júl. 26. 13:03
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Ja es innentol 40 eves no is szulhet beranya segitsegevel.
2021. júl. 26. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!