Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön ezért keresnek a férfiak csak 39 év alatti nőket? Más is tapasztalta ezt?
Egy kereken 40 éves nő ismerősöm panaszkodott, hogy a legtöbb férfinál a maximum a 39 év, de inkább a 35.
Ő elmondása szerint 30 és 50 között bárkit elfogadna, akivel kölcsönösen megvan a vonzalom.
Amúgy vékony, dekoratív nő, akit én sem néznék többnek 30-35-nél, ha nem tudnám az igazi korát.
Azután, hogy észrevette, hogy nem keresik, ráírt férfiakra (fiatalabbakra is) és leírták neki, hogy azért keresnek 40-nél fiatalabb nőket, mert még szeretnének családot és akkor már a hozzá felvehető CSOK-ot, ami 40 éves nőknek már nem jár, mire megszüli a gyereket. Egyes férfiak még szigorúbbak voltak e tekintetben és azt válaszolták neki, hogy náluk ilyen okból a határ a 35 év a nők esetében, mert szerintük akkor még biztosabb, hogy összejön a gyerek. A férfiaknak nagyjából a felének már volt legalább egy gyereke, csak elvált.
Én sem hittem volna el, de ez a nő ismerősöm szavahihető, aranyos.
Részben ez haszonlesésnek tűnik a férfiak részéről (én is férfi vagyok és soha nem lenne nálam szempont a pénz), de ha a dolgok mögé nézünk, akkor valahogy mégis megérthető, hogy ha van egy lehetőség és annak szabályai, akkor már van, aki ki akarja használni, ahogy tudja.
Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy emiatt megnőhetett a több gyerekes, de elvált, 40 év alatti nők iránt is a "kereslet", de erről nem tudott nyilatkozni a nő ismerősöm, mert neki egy gyereke sincs.
Hiszek a nő ismerősömnek és csak azért tettem fel a kérdést, hogy más is tapasztalt-e már ilyet. Még ha nem is nagyon elterjedt, de mi van, ha később az lesz? Ha ebből tendencia lesz? Ijesztő.
ez mekkora baromsag. boven nem vagyok 40, de ketelem, hogy ennyi szaporodni vagyo, csok-ra hajto szamito ferfi lenne.
plane, hogy a 35-40 koruli nokre elsosorban a hasonlo korban levo vagy idosebb ferfiak hajtanak, nekik mar mar vagy van gyerekuk vagy azert nincs, mert tudatosan nem akarnak. amelyik ferfi gyereket akart es csaladot, annak ennyi idosen mar osszejott, nem hinnem, hogy 45 eves ferfikent tarskereson ketsegbeesetten kereglene egy 20 eves nocsket, akit teherbeejthet.
egy peldabol nem lehet altalnositani. mar ha igaz egyaltalan.
Itt igazából több példa is van, ha azt vesszük, mert ő több férfit is megkérdezett. Elmondása szerint nem főleg 50 éveseket, hanem inkább fiatalabbakat. Elég sokat beszélt erről és én csak megpróbáltam összefoglalni. Afelől nincs kétségem, hogy a nő ismerősöm szavahihető, még a munkája is olyan, ahol ez fontos szempont.
Azt nem tudom, hogy melyik korú férfiak között mekkora a gyerekvállalási kedv, ezt szerintem leginkább ők tudják és mindenkinél egyedi. Azt sem tudom, hogy ez alapján ki mennyire csóró, mert a támogatásokat igénybe veszik a kifejezetten pénzesek is. Csak az emberi természetet ismerem és plusz pénzért sokan még a saját anyjukat is eladnák és nem biztos, hogy a szegényebbek. Egy szegényebb hamarabb ad, mint egy gazdagabb. A gyerekvállalási kor is nagyon kitolódott, már 30 felett van és már 40-esek között is egyre gyakoribb.
Ezek miatt látok ebben a problémában racionalitást. Eleve a férfiak a racionálisabbak a két nem közül, szerintem.
Ha valaki szeretne még gyereket (most mindegy, hogy a CSOK miatt vagy nem), akkor az érhető, hogy nála számít a nő kora. Hiába fiatalos valaki, 40 felett már elég nagy az esély, hogy nem fog összejönni a baba. Akinél ez fontos szempont, az fiatalabbat fog inkább keresni.
Azt mondjuk nem gondolnám, hogy a 40-es, 50-es férfiak jelentős része akarna még gyereket és emiatt nem talál az ismerősöd párt.
9.
Akkor ismerkedj te is fiatalabbal. Hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!