Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tapasztalt a társkereső oldalak használatában: hogyan kezdeményeztek beszélgetést olyannal, aki csak képet tesz fel, de semmi érdemlegeset nem ír magáról (hobbi, érdeklődési kör, stb. )?
Nem ezen fog múlni,hogy visszaír e,higy mi a téma.
Alap dolgokkal indíts az erőltetett vicceskedes pl nemjo.
Dicserd meg ami tetszik a képen kérdezd meg milyen napja volt ilyesmi dolgok.
Ugyanugy. En no vagyok es semmit nem irok magamrol. Pasiknal meg inkabb zavar a sok duma. Nem a tovabbiakban, felre ne erts. De ez ugyis nem feltetlenul oszinte, jo benyomas vadaszat, ezert maradtam a zero szovegnel.
Felszines kezdestol nyugodtan vagj bele barmibe, a masik reakcioitol fugg, hogy merre erdemes menni beszelgetesben.
Én is találkozom ezzel a gyakori gonddal. Aztán nyivákolnak, hogy csak a szépségükkel törődsz.
Mégis mi fogjon meg bennük a nulla bemutatkozásukkal?
Hogy annyira ostobák, hogy még egy szót sem képesek írni magukról?
Ha van időd és türelmed írj nekik valamit a szépségükről, meg a hobbijukról érdeklődj. Legtöbbször úgyis a te képed dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!