Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek milyen hobbi jelent előnyt egy társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Pld. Ha láttok egy fényképet az illetőről mi az ami már felkelti az érdeklődéseteket a féri iránt?
2018. jan. 15. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván az a hobbi, ami személy szerint nekem is szimpi, esetleg én is űzöm. Pl ha van 3 kopasz patkányod, legtöbbeknek nem hiszem, hogy elnyered a tetszését, de aki szintén rajong a rágcsálókért, annak megdobogtatod a szívét.

Pl engem egy ölben tartott macskával lehet elvarázsolni. Bírom Stephen Kinget és a death metált.

Ebből kifolyólag

2018. jan. 15. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Vitorlázás, szörfözés, tengeri horgászat, golf, és minden olyan amihez min. 1 milla havi fizetés kell.
2018. jan. 15. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Véletlen elküldtem.

Na szóval, ha beírnál valamit, ami tetszene nekem, de te mégsem azt szereted, az biztosan kiderülne egy idő után. Szóval magadat add. Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni.

Másrészt ha csak d.gni akarsz, akkor tök mindegy. Valami állatos kép, hogy gondoskodónak és szeretettel telinek tűnj, meg valami extrémsport szerintem nyerő ilyen esetben.

#1 voltam.

2018. jan. 15. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom az elsőhöz, nálam is cica és death metal (többek között). De teljesen mindegy, add magadat, és szimpatikus leszel annak, aki hasonló dolgok iránt érdeklődik.
2018. jan. 15. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
4-es, és te is dobozba zárod a macskádat kísérletképpen, hogy vajon túléli-e? ;)
2018. jan. 15. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Kutyás/állatos kép

De millió cikk van erről neten, és véleményezős oldalak is vannak (pl photofeeler)

Próbálgasd magad! 😊

2018. jan. 15. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, a hobbi meg az illetőről készült fotó hogy jön össze...

Olyan hobbija legyen, ami őt szórakoztatja. Mondjuk nem árt, ha némileg egybeesik az enyémmel.

2018. jan. 15. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam a cica és Stephen King; a death metal nem annyira.
2018. jan. 15. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Extrém vasalás
2018. jan. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!