Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek milyen hobbi jelent előnyt egy társkereső oldalon?
Nyilván az a hobbi, ami személy szerint nekem is szimpi, esetleg én is űzöm. Pl ha van 3 kopasz patkányod, legtöbbeknek nem hiszem, hogy elnyered a tetszését, de aki szintén rajong a rágcsálókért, annak megdobogtatod a szívét.
Pl engem egy ölben tartott macskával lehet elvarázsolni. Bírom Stephen Kinget és a death metált.
Ebből kifolyólag
Véletlen elküldtem.
Na szóval, ha beírnál valamit, ami tetszene nekem, de te mégsem azt szereted, az biztosan kiderülne egy idő után. Szóval magadat add. Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni.
Másrészt ha csak d.gni akarsz, akkor tök mindegy. Valami állatos kép, hogy gondoskodónak és szeretettel telinek tűnj, meg valami extrémsport szerintem nyerő ilyen esetben.
#1 voltam.
Kutyás/állatos kép
De millió cikk van erről neten, és véleményezős oldalak is vannak (pl photofeeler)
Próbálgasd magad! 😊
Nem értem, a hobbi meg az illetőről készült fotó hogy jön össze...
Olyan hobbija legyen, ami őt szórakoztatja. Mondjuk nem árt, ha némileg egybeesik az enyémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!