Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőkön ezért keresnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön ezért keresnek a férfiak csak 39 év alatti nőket? Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés

Egy kereken 40 éves nő ismerősöm panaszkodott, hogy a legtöbb férfinál a maximum a 39 év, de inkább a 35.

Ő elmondása szerint 30 és 50 között bárkit elfogadna, akivel kölcsönösen megvan a vonzalom.

Amúgy vékony, dekoratív nő, akit én sem néznék többnek 30-35-nél, ha nem tudnám az igazi korát.

Azután, hogy észrevette, hogy nem keresik, ráírt férfiakra (fiatalabbakra is) és leírták neki, hogy azért keresnek 40-nél fiatalabb nőket, mert még szeretnének családot és akkor már a hozzá felvehető CSOK-ot, ami 40 éves nőknek már nem jár, mire megszüli a gyereket. Egyes férfiak még szigorúbbak voltak e tekintetben és azt válaszolták neki, hogy náluk ilyen okból a határ a 35 év a nők esetében, mert szerintük akkor még biztosabb, hogy összejön a gyerek. A férfiaknak nagyjából a felének már volt legalább egy gyereke, csak elvált.

Én sem hittem volna el, de ez a nő ismerősöm szavahihető, aranyos.

Részben ez haszonlesésnek tűnik a férfiak részéről (én is férfi vagyok és soha nem lenne nálam szempont a pénz), de ha a dolgok mögé nézünk, akkor valahogy mégis megérthető, hogy ha van egy lehetőség és annak szabályai, akkor már van, aki ki akarja használni, ahogy tudja.

Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy emiatt megnőhetett a több gyerekes, de elvált, 40 év alatti nők iránt is a "kereslet", de erről nem tudott nyilatkozni a nő ismerősöm, mert neki egy gyereke sincs.

Hiszek a nő ismerősömnek és csak azért tettem fel a kérdést, hogy más is tapasztalt-e már ilyet. Még ha nem is nagyon elterjedt, de mi van, ha később az lesz? Ha ebből tendencia lesz? Ijesztő.

2021. júl. 26. 10:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
A mai 40 körüli generáció az, akinek a fiatalságát beárnyékolta a rendszerváltás utáni bizonytalanság. Mi voltunk azok, akiknek fiatalon az orra alá lett dugva az, hogy mennyi minden IS elérhető lenne a számunkra, ellenben legtöbbünknek még az sem adatott meg, ami az előző generációnak természetes volt. Csak néhány példa: a 80-as években szinte mindenkinek lehetősége volt nyári táborokba menni, ez a 90-es években szinte kiváltság lett. Nézhettük a tévében és az újságokban a modern "IBM" számítógépeket, amik egy kisebb lakás árába kerültek, miközben a szüleink még egy olyan C64-et is csak nehezen tudtak megvenni, ami már akkor is elavult volt. Örült a család, ha rendbe tudta tartani a 10 éve nagy nehezen megvásárolt Skoda/Trabant/Lada/Wartburg családi autót, miközben klímás "nyugati" autók reklámjaival volt tele a tévé, rádió és az újságok. Szerintem valahol érthető, hogy egy olyan férfi vagy nő, aki ebbe nőtt fel, úgy gondolja, hogy ő nem ilyen gyerekkort szeretne a gyerekének adni. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legerősebb tényező, ami miatt a mai 40 körüliek ennyire kitolták a gyerekvállalást. Ha megnézitek, ez szerencsére kezd visszaállni és a mai huszonéveseknél már magasabb a gyerekvállalási kedv, mint a mi huszonéves korunkban volt.
2021. júl. 26. 11:27
 12/24 A kérdező kommentje:

Az megint másik kategória a társkeresők között, akik a fiatal, 30 alatti fiúkat / lányokat keresik, ott egészen mások a szempontok. Ezen ne itt veszekedjetek.

Szerintem a 40-esek még simán vállalhatnak, akarhatnak gyereket, akár férfi, akár nő. A nőknek például Czeizel Endre genetikus professzor, a téma szakértője 45 éves korig javasolta a gyerekszülést.

2021. júl. 26. 11:33
 13/24 anonim ***** válasza:
23%

Figyelj, ismerősi körömben bőven látok rá példát, hogy a 35+ férfiak már csak szexet akarnak. Az ilyen idős férfiak már többnyire elváltak, van gyerekük, és eszük ágában sincs újra belevágni a nyűglődésbe. Amelyik pedig gyermektelen, az nem is akart gyereket.

Ezt fogadjátok el, hölgyek. 35 felett a férfiak 90%-ban dugni akarnak. Szeretőt tartani, alkalmi partnert, egyéjszakás kalandot, vagy maximum egy szabadidő-kapcsolatot. Akivel el lehet menni kisebb programokra, esetleg egy hétvégére, a nap végén dugni, aztán ennyi. De összeköltözésről meg családalapításról már hallani sem akarnak többségében.

Amelyik pedig mégis akarna családot, néz is ki valahogy és anyagilag is jóláll, arra pedig NAGYON hamar lecsapnak.

Úgyhogy én mindenkinek azt tanácsolnám, hogy ne várjon a csodára, inkább alapítson családot akár kompromisszumok árán is, mert az idő múlásával már csak rosszabb lesz minden!

2021. júl. 26. 11:34
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
#10: Nem akarok magamnál (max 1-2 év) fiatalabbal ismerkedni, fiatal vagyok. Idősebbekkel nem akarok ismerkedni :)
2021. júl. 26. 11:36
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

#13: AZ elmúlt 5 évben több olyan esküvőn voltam, ahol 50+-os volt a menyasszony. A vőlegény pedig pár évvel idősebb.

Senki ne alapítson családot kompromisszumok árán. Mire jó az? Úgyis válás lesz. Már megint egy lúzer pasi, aki azt akarja elhitetni a nőkkel, hogy az első szembejövővel jöjjenek össze.

2021. júl. 26. 11:40
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

14.

Természetesen azzal ismerkedsz akivel akarsz. Én meg idősebbel nem akarok. Miért baj ez?

2021. júl. 26. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Negyvenes éves szép nőként is úgy gondolom, nincs jogom lekötni magam mellé valakit, aki még családalapítás előtt áll. Teljesen érthető, ha valaki emiatt húz egy határt.
2021. júl. 26. 11:42
 18/24 A kérdező kommentje:
17. válaszoló, ez egy teljesen normális hozzáállás, hogy ha te személy szerint nem akarsz új családot alapítani, vagy közös gyereket egy új partnerrel, azt már előre tisztázzátok. Szerintem ez sem annyira korfüggő, csak őszintének kell lenni már ismerkedéskor.
2021. júl. 26. 11:45
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Anyum 48 éves, nagyon csinos, üzletasszony. 20-tól 60-ig bármelyik ujjára találna pasit, most is van párja. Szerintem nem a kor számít, hanem hogy ki mennyire tartja magát a korához képest, pl ő sosem cigizett, ritkán iszik, egészségesen él, így simán letagadhatna 10 évet. Viszont aki szar életmódot követ, az hamarabb is öregszik, így az ilyeneknek már 40 évesen is nehéz lehet párt találni.
2021. júl. 26. 11:51
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
40 éves férfi vagyok és ha valaki megkérdezi, akkor azt szoktam mondani, hogy 35 körüli nőt keresek, mivel még szeretnék gyereket. Viszont ha éppen úgy adódna, hogy egy olyan 40 éves nővel futnék össze, akivel megvan a kölcsönös szimpátia, egyetlen percig nem gondolkodnék azon, hogy a kora miatt ne jöjjek össze vele. Szerintem ilyen férfi is sok van.
2021. júl. 26. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!