Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz állatbolon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz állatbolond férfit találni?

Figyelt kérdés

Nincs sok elvárásom párkapkeresés terén, de az egyik hogy hasonlóan szeresse az állatokat, főleg a kutyákat mint én. És most nem arra gondolok, hogy a ház végébe kikötött Bodrira ránéz heti 2x, hanem minőségi időt fordít az állatokra, szívesen veszi ki a részét a gondozásukból. Még nem találkoztam olyan férfival, akit tényleg érdekelnének az állatok és nem csak elnézegeti őket, vagy épp max eltűri.

Tényleg ilyen ritkaság?

21N

2021. júl. 18. 21:20
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Van kutyám, költök is rá rendesen, de egy pillanatig sem sajnáltam. Háztartás vezetés és munka mellett is van elég időm foglalkozni vele, mert nekem nem nyűg. Én elfogadom ha valakinek nyűg a kutya, akár az idő vagy a pénz miatt, de pont erről szól a kérdés, hogy olyan férfit keresek, aki örömét leli az állatban és nem sajnál pénzt vagy időt rászánni. Nem farmot vagy állatkertet akarok, de pl a kutyás sportok érdekelnek és hogy a kutyám mindent megkapjon amire szüksége van hogy hosszú ideig, egészségesen az oldalamon lehessen. Tehát még 20-an leírhatják, hogy ők biztos nem szánnának időt meg pénzt egy állatra, meg hogy irtóznak a hozzám hasonló emberektől, nem érdekel és csak a saját időtöket pazaroljátok. Nem mellesleg nem erről szólt a kérdés, hogy mi a véleményetek az állatbolondokról, meg kellene tanulni olvasni és értelmezni.
2021. júl. 19. 14:33
 32/37 anonim ***** válasza:
57%
Eddig szerettem a kutyákat, de mióta van a COVID, az összes szomszédom vett kutyát, az egész utca a kutyaugatásról szól. Na, amióta rosszul alszom ezektől a dögöktől, kialakult bennem a kutyaundor. Úgyhogy üzenem mindenkinek, dugjátok fel magatoknak a kutyátokat!
2021. júl. 19. 16:42
 33/37 anonim ***** válasza:
91%
32 - Itt, Németországban ezért is kötik egyre több helyen a kutyatartást ún. "Kutyajogsihoz". Ha a kutya ugat, agresszív, problémás, az a gazda hibája. Nem mindenkinek való állat, ez tény, és aki nem akar kutyát, az ne is tartson. A kérdező a hozzászólásai alapján alkalmas kutyatartásra.
2021. júl. 19. 18:06
 34/37 anonim ***** válasza:
53%

Macskamániás vagyok, imádom őket, de nincs sikerem a lányoknál, úgyhogy macskás bácsi leszek.

Kutyákkal sajnos voltak rossz gyerekkori élményeim, értük nem vagyok annyira oda.

21F

2021. júl. 21. 10:30
 35/37 anonim ***** válasza:
82%

34

totál átérzem. Világ életemben macskás voltam, ez van. Egy csomó nő kiakad, lebu..ziz emiatt és sorolhatnám. Persze a palotapincsit kézben vivő, izmozós tetkós srác az nem b..zis

2021. júl. 21. 10:48
 36/37 anonim ***** válasza:
52%
#31 "olyan férfit keresek, aki örömét leli az állatban és nem sajnál pénzt vagy időt rászánni." Tehát olyan lúzert keresel aki mindent fizet a kutyádnak? Szép.
2021. júl. 21. 11:02
 37/37 anonim ***** válasza:
74%
kicsit kiforgattad, de az állat alapból nem kis pénz. nem annyiból áll, hogy eléb..szod a rántotthúst meg a rántottát.
2021. júl. 21. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!