Baj, hogy állatbolond vagyok?
A pókokon, rovarokon kívül szinte minden állatot szeretek de a legjobban az emlősöket. Van egy kutyám, két macskám és egy teknősöm. Én foglalkozok általában mindegyikkel csak annyi, hogy anya ad a kutyának meg a macskáknak enni. A kutyának én veszek játékokat, pórázt, nyakörvet, ehető dolgokat, játszok vele, szeretgetem. A macska mivel benti anyukám is szokott velük játszani de amikor beteg volt az egyik, az ellátásnak több mint a fele az én pénzemből ment. A teknőst én takarítom 2 naponta, a lámpája, növénye az én pénzemből van. Amikor megkérdezik, hogy mit kérek (ajándék) mindig valamilyen állat kell. Voltak hörcsögeim is, most csincsillát akarok csak a macskákkal nem lennének meg jól. A teknőst is szülinapomra kértem. A nagyanyám meg anyám mindig azzal vannak kiakadva, hogy miért kérek mindig állatot meg hogy mindig velük foglalkozom. Ezt nem bántásból, örülnek, hogy foglalkozom velük csak kérdezősködnek és akkor is állatot akarok. De csincsilla helyett vagy mellé akarok egy kisebb testű kutyát is a nagy mellé de nem akarják. Arra gondoltam ha valamelyik állat elpusztul akkor majd veszek valamit. Nem tudom miért de nekem ők jelentenek mindent. A megnyugvást, kikapcsolódást, szórakozást meg mindent. Szeretek segíteni bajba jutott állatokon. Egyszer "megszülesztettem" egy macskát mert nem ment neki de végül orvoshoz is kellett vinni, kiszabadítottam a kerítés közül egy kutyát, megfürdettünk, megetettünk egy kóbor kutyát 1 barátommal és még sok ilyen van. Érzem, hogy ők is szeretnek, mindig szeretettel közeledek feléjük és nem félelemmel. Megérzik. Lehet, hogy kicsit beteges de jól érzem így magam. Azért lettem szerintem ilyen mert kiskoromban szégyenlős voltam nagyon és nem igazá beszélgettem senkivel, visszahúzódó voltam, így nem volt sok barátom és kértem egy kutyát, azóta tart ez az állapot. Nem sok ember barátom van amúgy, de van 1-2. Ez még normális, nem? Itthon meg mi közük van hozzá, hogy mire költöm a megspórolt pénzemet? Jobb mintha drogokra költeném. Most mondjuk a kutyának gyűjtök oltásra. Ne értsetek félre, nem vagyunk csórók csak meg kell gondolni nagyon a szüleimnek, hogy mire költik a pénzt.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!