Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz állatbolon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz állatbolond férfit találni?

Figyelt kérdés

Nincs sok elvárásom párkapkeresés terén, de az egyik hogy hasonlóan szeresse az állatokat, főleg a kutyákat mint én. És most nem arra gondolok, hogy a ház végébe kikötött Bodrira ránéz heti 2x, hanem minőségi időt fordít az állatokra, szívesen veszi ki a részét a gondozásukból. Még nem találkoztam olyan férfival, akit tényleg érdekelnének az állatok és nem csak elnézegeti őket, vagy épp max eltűri.

Tényleg ilyen ritkaság?

21N

2021. júl. 18. 21:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom hogy mennyire ritka, én tuti hogy nem vagyok állatbolond. Attól függetlenül szeretem az állatokat. F
2021. júl. 18. 21:22
 2/37 anonim ***** válasza:
46%
Általában csak a nők ilyen állatb.zik.
 3/37 anonim ***** válasza:
27%
cica fiúk , gazdagok, nagymenők azok 4 méter távolságból kedvelik az állatokat..
 4/37 Noren1989 ***** válasza:
70%
Macskàs vagyok, imàdom őket.
2021. júl. 18. 21:28
 5/37 anonim ***** válasza:
64%

Én meg férfiként érzem úgy, hogy bár semmi bajom az állatokkal, de megnehezíti a párkeresést, hogy úgy gondolom nekik a természetben van a helyük, nem az ember mellett, pláne nem az ember ágyában.

Ráadásul az állatnak se jó, ha miatta nem tudsz még nyaralni sem vagy csak nehézkesen.

2021. júl. 18. 21:32
 6/37 anonim ***** válasza:
67%

Imádom az állatokat, sokkal különbek, mint az emberek. Ha az út szélén kidobott állatot látok, megpróbálom megmenteni, akkor is, ha már 3 kisállat van a házban. Emellett vega vagyok.

Egyébként van barátnőm, csak azért írtam, mert léteznek férfiak is ilyesmi mentalitással.

2021. júl. 18. 21:35
 7/37 moozygoo ***** válasza:
91%
Ritka, kitartást kívánok, előbb utóbb biztos sikerül.
2021. júl. 18. 21:37
 8/37 anonim ***** válasza:
50%
Nő vagyok, hülyét kapnék egy kutya/macska manias faszitol, aki lakásban tart állatot es úgy tekint rá, mkntha a gyereke lenne.
2021. júl. 18. 21:49
 9/37 A kérdező kommentje:

#8 oké, de remélem tudod hogy nem ez volt a kérdés.

#2-3 a ti válaszotok is tök felesleges volt.

A többieknek köszi.

2021. júl. 18. 21:59
 10/37 anonim ***** válasza:
67%

Én ilyen vagyok, de nem ismerkedem :P

Lefoglalnak a csirkék, disznók, tehenek 😂

2021. júl. 18. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!