Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz állatbolond férfit találni?
Nincs sok elvárásom párkapkeresés terén, de az egyik hogy hasonlóan szeresse az állatokat, főleg a kutyákat mint én. És most nem arra gondolok, hogy a ház végébe kikötött Bodrira ránéz heti 2x, hanem minőségi időt fordít az állatokra, szívesen veszi ki a részét a gondozásukból. Még nem találkoztam olyan férfival, akit tényleg érdekelnének az állatok és nem csak elnézegeti őket, vagy épp max eltűri.
Tényleg ilyen ritkaság?
21N
Én meg férfiként érzem úgy, hogy bár semmi bajom az állatokkal, de megnehezíti a párkeresést, hogy úgy gondolom nekik a természetben van a helyük, nem az ember mellett, pláne nem az ember ágyában.
Ráadásul az állatnak se jó, ha miatta nem tudsz még nyaralni sem vagy csak nehézkesen.
Imádom az állatokat, sokkal különbek, mint az emberek. Ha az út szélén kidobott állatot látok, megpróbálom megmenteni, akkor is, ha már 3 kisállat van a házban. Emellett vega vagyok.
Egyébként van barátnőm, csak azért írtam, mert léteznek férfiak is ilyesmi mentalitással.
#8 oké, de remélem tudod hogy nem ez volt a kérdés.
#2-3 a ti válaszotok is tök felesleges volt.
A többieknek köszi.
Én ilyen vagyok, de nem ismerkedem :P
Lefoglalnak a csirkék, disznók, tehenek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!