Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mi a véleményetek...

Fiúk, mi a véleményetek arról, ha egy lány odavan a természetért, és állatbolond?

Figyelt kérdés
168 cm magas, sportos, barna hajú, barna szemű lány vagyok. Imádom az állatokat, a kutyám a mindenem. 3 éves korom óta lovagolok. Nagyon szeretek nagyokat sétálni, kirándulni a természetben, erdőben, és sportolni. Fiúk, nektek szimpatikus egy ilyen lány? :)
2014. jan. 3. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Abszolút!
2014. jan. 3. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Naná.
2014. jan. 3. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben. Persze csak akkor, ha nincs valami vegetáriánus berögződése, és ezáltal ellenezné, hogy húst egyek.
2014. jan. 3. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Még a tökéletesnél is jobb!
2014. jan. 3. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Főleg a sport része :) Naná, hogy szimpatikus.

Kivéve, ha csúnya vagy. Igen, felszínes paraszt vagyok de nem csak a belső számít :)

2014. jan. 3. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Vega lányról miért feltételezik, hogy egyből egy hatalmaskodó idióta és megszabná mit ehet a párja?

Vega nő létemre eszembe sem jutna ilyen.

2014. jan. 3. 22:51
 7/8 kismutyesz_ ***** válasza:
Nekem semmi gondom vele :)
2014. jan. 3. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jó csak a lovakat utálom ;D
2014. jan. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!