Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz állatbolond férfit találni?
Figyelt kérdés
Nincs sok elvárásom párkapkeresés terén, de az egyik hogy hasonlóan szeresse az állatokat, főleg a kutyákat mint én. És most nem arra gondolok, hogy a ház végébe kikötött Bodrira ránéz heti 2x, hanem minőségi időt fordít az állatokra, szívesen veszi ki a részét a gondozásukból. Még nem találkoztam olyan férfival, akit tényleg érdekelnének az állatok és nem csak elnézegeti őket, vagy épp max eltűri.
Én szeretem az állatokat, de egyszer beszélgettem egy lánnyal, aki kb olyan lehetett mint te. Neki 4 mentett kutyája volt egy lakásban, és kb itt be is fejeztük az ismerkedést. Nekem ez sok volt. Ha van egy akivel foglalkozni kell, sétáltatni stb az oké.
2021. júl. 18. 22:28
12/37 anonim válasza:
#11 volt ilyen barátnőm. Olyan büdös kutyaszagot életemben nem éreztem amikor nála voltam. Nem bírtam sokáig, szakítottam vele.
2021. júl. 18. 22:31
13/37 anonim válasza:
Egyesületi szinten mentek nyulat tengerimalacot illetve náluk kisebb emlőst. Egy pasit találtam eddig aki tolerálta sőt segített is benne. De sajnos másban nem passzoltunk ami nagyobb volumenű dolog volt. Így szakítás lett a vége. Nem könnyű ennyire állatbarát pasit találni. De nem lehetetlen. 😊
25N
2021. júl. 18. 22:33
14/37 anonim válasza:
Az én párom állatmenhelyen dolgozik, kutyás részlegen, anno sorban szedte fel a kutyasétáltató csajokat 😁. Szóval megfelelő helyen található ilyen pasi. Egyébként 4 kutyánk van, és az előző kapcsolatából maradt egy macska 😛.
2021. júl. 18. 22:34
15/37 anonim válasza:
Igen, en elegge ilyen vagyok, kutyam velem alszik. Nekem ez igy ok, valakinek meg nem fer bele.
2021. júl. 18. 23:17
16/37 anonim válasza:
A betegesen állatbarát nőktől már a hideg futkos a hátamon.
2021. júl. 18. 23:59
17/37 anonim válasza:
#16 ugyanez. Főleg amikor azt hajtogatják habzó szájjal, hogy fontosabb mint egy emberi élet. Kíváncsi vagyok, hogy ők valóban meghalnának e értük.
2021. júl. 19. 00:03
18/37 anonim válasza:
Amúgy aki állatokkal kompenzálja a párkapcsolatának nemlétét, minek akar emberi társat? Egy emberi kapcsolatért már dolgozni is kell.
2021. júl. 19. 00:04
19/37 anonim válasza:
Egyetlen esélyed ilyet találni kutyasulikban, önszerveződő falkaséta körökben vagy vagy állatmenhelyen, állatvédelmi körökben van, de utóbbiakban sok a mentálisan sérült, állatmenhelyen főleg lányok önkénteskednek, kutyasuliba meg el kell jutni, többnyire autó nélkül nem jól megközelíthető helyen van.
Én emiatt soha nem találtam meg a kutyás páromat, mert vezetni nem tudok és esélyem sincs kutyás körökbe bekerülni így.
2021. júl. 19. 00:13
20/37 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Nekem nőként van két macskám, lakásban, velem alszanak, de megértem, ha egy srácnak ez nem jön be. Kutyát hiába szeretem őket, nem tartanék, nagyon sok meló, biztosan nehezebb olyat találni, akinek bejön a dolog. Esetleg próbálj meg elmenni állatmenhelyre kutyasétáltató napra. Vagy keress fel a környéken több futit, ott is biztosan lehet ismerkedni más kutyásokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!