Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz állatbolond férfit találni?
Nincs sok elvárásom párkapkeresés terén, de az egyik hogy hasonlóan szeresse az állatokat, főleg a kutyákat mint én. És most nem arra gondolok, hogy a ház végébe kikötött Bodrira ránéz heti 2x, hanem minőségi időt fordít az állatokra, szívesen veszi ki a részét a gondozásukból. Még nem találkoztam olyan férfival, akit tényleg érdekelnének az állatok és nem csak elnézegeti őket, vagy épp max eltűri.
Tényleg ilyen ritkaság?
21N
Én szeretem az állatokat, de nem mondanám hogy állatbolond vagyok. A szobámban él a cicám így vele egész sokat foglalkozom míg a kutyámmal játszok amikor van időm rá (nem viszem sétálni mert nem szereti), de mikor kisebb volt sokkal több időm volt rá és én neveltem piciként(ugyanúgy a cicámat de ő velem alszik így az egyszerűbb) szóval szerintem kiveszem a részem a nevelésükben és mindenben eléggé, de nem ezzel azonosítanám be magam
Amúgy szerintem igen nehéz ilyet találni, szerintem még nem is találkoztam olyannal haverok/ismerősök közt aki legalább annyira szeretné az állatokat mint én
21/F
Akik normálisan válaszoltak köszi, akik pedig csak a frusztrációjukat élték ki a kérdésem alatt, hát sajnállak titeket :/
Inkább leszek "büdös" és szőrös az állataimtól, minthogy abban leljem az örömöm, hogy egy anonim oldalon ekézek más embereket. Az utóbbi számomra sokkal visszataszítóbb.
A nők a háziállatot gyerekpótléknak tartják. Ez elég köztudott tény, ld. 'macskás nő' vagy 'cat lady'.
Vagy kutya, teljesen mindegy, kinek mi.
És igen a férfiak többsége nem akar tacskó mellé jönni mert kb. 2.nak fogja érezni magát. Amúgy is oda kerül ha megszületik a gyerek, de akkor nem 2. hanem 3. lesz mert ugye előbb jön az állat.
Vegyünk egy komolyabb párkapcsolatot,és hogy akkor abban a pasi része (is) mi lenne a mindennapokban.
1.Dolgozni
2.Az állatokat ellátni,azokkal foglalkozni,azokat sétáltatni (mivel kutyák..)
3.És akkor még ott a házi munka és az állatokkal járó kosz,szőr,szag.
Ki akarna 0-24 egy barátnőt aki mellett még az állatokkal is folyamatosan foglalkozni kell,és a rosszabb,hogy költeni rájuk? Van fogalmad mennyi egy állatorvosi számla egy sima kis baleset vagy betegség esetén is?
Fizetted is valaha saját számláról? Hát én nem akarnám.
Szeretem (!) az állatokat.De nem kellene.Főleg nem ilyen legyek állat bolond szinten.Életemben egy kutyám lesz azt is akkor,ha rendelkezni fogok elég szabadidővel és annyi pénzel,hogy ne sírjam vissza a kutyára költött vagyonokat.
De ha már költeni és foglalkozni is akarok valamivel a jövőben akkor az legyen a gyerekem.
Esetleg mellé egy kutya,ha belefér,de azért..na.nem várhatod el,hogy valaki vagy épp bárki bolonduljon valamiért ami a rengeteg kiadás és idő/energiáért cserébe farok csóválást ad csak.Sokaknak ez elég,nekem..nekem nem.
F/23
akkor én nő vagyok, vagy transzi, mert szeretem őket.
28 te egy szociopata vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!