Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnezek egy allatbolond lannyal, ha mar tenyleg nem lenne senki mas?
Hogy érted, hogy már tényleg nincs senki más? Csak ketten élnénk túl egy atomtámadást?
Mert másképp nem tudom ezt a kérdést értelmezni. Olyan nincs, hogy "nincs senki más". Olyan van, hogy te nem kellesz senkinek, vagy neked nem kell más még ennyire se.
Ha én azt mondom, hogy persze, tök jó lenne, mert én is szeretem az állatokat, attól te még ugyanúgy hül.yét fogsz kapni, ha este ott fekszik a kutya az ágyban, szagolod a macskaalmot, és bugyborékol egész éjjel az akvárium.
Neked kell eldönteni, hogy kell vagy nem kell a csaj, de ne azért válaszd, mert más nem maradt. Annál megalázóbb dolog nincs.
Én, kimondottan ilyet kerestem.
Te, utálod az állatokat, akkor neked nem ajánlanám.
Én állatbolond lány vagyok, van macskám (kinti), és hörcsögeim (a szobámban). Szeretek lovagolni, szeretem a kutyákat (sajnos tartani nem tudunk). Barátom inkább csak a megtűröm kategóriát képviseli az elmúlt 3,5 évben. Mégis meg szokta simogatni őket, a hörcsögeimet ki is szokta venni nagy ritkán, és ha valamelyiknek lejár az ideje, mindig mellettem van. Szóval nem lehetetlen. Nyilván igyekszem nem ráerőltetni. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!