Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés a mai húspiacon, női szemmel? Tapasztalatok. Ki hogy látja?
Kíváncsiságból felregiztem egy társkereső oldalra egy átlagos képpel, ami nem egész alakos és nincs kint a mellem.
Semmit se írtam ki direkt magamról, több mint 100 km-es körzetet állítottam be, maximum 33-41 éves korig bezárólag.
Amit tapasztaltam, hogy fél óra alatt 60 férfi húzott jobbra, hogy tetszek és érdeklődnek felőlem. Ebből 22 ember írt valamit, általában nem túl sablonos szöveget, tehát próbáltak kreatívak lenni.
Viszont amit még megfigyeltem, az az, hogy a 60 férfi közül kb 6-8 az aki tényleg komoly kapcsolatot keres, a többi laza kapcsolatot, barátság extrákkalt, emellett kiírják, hogy komoly kapcsolatot keresnek. Na már most, aki így írja ki, az nem komoly kapcsolatot keres, hanem leginkább laza szexkapcsolatot, tehát nem is értem, mit várnak, és sok nőnek ez nem tűnik fel és jönnek ide hisztizni, hogy szexkapcsolatot akarnak a férfiak.
Ebből a 60 férfiból jó ha van maximum 10 ember, akire azt lehet mondani, hogy normális kinézetű, átlag feletti és szimpatikus, bár még talán sokat is írtam. A többi átlagos, vagy átlag alatti, és a maradék pedig rettenetesen csúnya és nem túl bizalom gerjesztő.
Minimális százalékuk még fiatalabb is volt a beállított korhoz képest, 5-6 évvel.
Kérdem én, hogy ezek a férfiak komolyan mit várnak egy nőtől, úgy, hogy még az alap mércét se ütik meg, de szexkapcsolatot akarnak?? Mit akarnak egy náluk jóval felettibb szinten lévő nőktől, miért nem a saját szintükön keresgélnek? Akkor talán nem lenne ennyi egyedülálló ember, és nem kéne akkor kiverni a hisztériát, hogy nem találnak maguknak társat.
Egyébként nem keresek magamnak társat, pusztán csak körül néztem a húspiacon, megnézni a kínálatot, de végig csak röhögni és szörnyülködni tudtam, hogy milyen alja a felhozatal.
Pedig nem vagyok elszállva magamtól, nem vagyok én sem tökéletes, de ha most kéne társat keresnem, akkor inkább vállalnám, hogy egyedülálló maradjak, mint hogy ezekből kelljen választani.
Igazából az is járt a fejemben közben, hogy ennyire sok a kiéhezett férfi, a laza komolytalan szexkapcsolatok hívek száma, és hogy egy átlagos nő felregisztrál egy ilyen oldalra, akkor egyből egy ujjára akad minimum 20-30 férfi vagy több, és bőven tud közülük válogatni. Tehát igazából férfi többlet van a húspiacon, akik versengenek a többi férfival, hogy ki szerzi meg az adott nőt.
39 ezen most jót nevettem 😄
Egyébként a férfiak képeit nézegetem, és vagy kocsmás, sörös vagy félpucér, vagy autós pózolós, vagy pedig ilyen olyan külföldi utazásos nagyzolós képek. De hát biztos van olyan aki az ilyen emberekre buknak. Főleg ha látják milyen helyen jártak és abból le lehet szűrni, hogy nem csórók. :D
Nálam egyik se jön be, de jó tisztába lenni vele, milyen is a mai társkeresés és színvonala. Kegyetlen 🤣
Amúgy kedves 39 es válaszoló, gyanítom, hogy te is fent vagy ilyeneken és magadra veszed amit írtam eddig. Még az is meglehet, hogy rajtad is röhögtem már egy jót. Ki tudja? 😄😏😉🤔
Amúgy neked mi bajod van?
Először savazni akartalak, de most már inkább sajnállak. Neked biztos valamilyen mentális gondod van.
43.
Most regelj be férfiként ,aztán nézd meg az ebbe a korosztályba tartozó nőket. :)
És ezek akarnak maguknak szép, fiatalos hamvas nőt, aki még 30-40 évesen is fiatalos, szép és nőies.
Hát itt a probléma férfiak és nők! El kéne gondolkodni azon, hogy ebben a korban már nem vagytok helyes férfiak és nem tudtok már annyi szép nőt meghódítani, mint régen. Az átlagos nőket se tudjátok már megfogni, nem hogy egy átlag feletti nőt, míg ellenben a nők, bőven tudnak válogatni a jobbnál is jobb férfiak közül. Ez a nem mindegy. Csak hát... Vannak akik nem akarják ezt tudomásul venni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!