Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel drogos pasi vagány és férfias?

Figyelt kérdés

A drogozás olyan vagány, menő, különleges, férfias dologként van előadva. Kicsit mint extrém sportok, hogy aki bevállalja annak bizony van töke.

Nők szerint is így van?

2020. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
99%
Bár én férfi vagyok de tapasztalataimat le tudom írni. Vannak olyan aberrált nők akiknek bejön egy olyan pali, aki használ valamilyen cuccot. Szerencsére nem minden nő ilyen.
2020. okt. 10. 15:24
 2/61 anonim ***** válasza:
99%
Számomra nem menő semmilyen függőség.
2020. okt. 10. 15:27
 3/61 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem inkább undorító és szánalmas. És egy bizonyos szint fölött kb. mindenki így gondolja.
2020. okt. 10. 15:27
 4/61 anonim ***** válasza:
98%
Nem.
2020. okt. 10. 15:28
 5/61 A kérdező kommentje:

# 2

# 3

És a drogozást, főleg marihuánát védő férfiakról mit gondoltok? Akik relativizálják a dolgot, hogy őket ne nevezzék drogosnak mert sokkal több alkoholista van az országban meg ilyesmi.

2020. okt. 10. 15:29
 6/61 anonim ***** válasza:
28%

Attól függ, milyen drogról van szó, milyen gyakorisággal. Ha dizájnerdrog, kokain, speed, ópiát, alkohol, az nálam hatalmas hátrány.

Ha viszont valami pszichedelikus szer (gomba, lsd, dmt, meszkalin...stb.), az imponáló abban az esetben, ha tud az élményből értéket kovácsolni, és RITKÁN csinálja, ésszel. De nem vagány és férfias, hanem szimplán csak nyitott, ami nálam előny.

MDMA, fű semleges, ha túltolja, akkor hátrány.

2020. okt. 10. 15:29
 7/61 anonim ***** válasza:
98%
Inkább szánalmas...
2020. okt. 10. 15:37
 8/61 anonim ***** válasza:
97%
Max az agyatlan tinilányoknak imponáló. Én is csináltam hülyeségeket fiatalon, de a drogos hulladékokat már akkor is messziről elkerültem.
2020. okt. 10. 15:39
 9/61 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom. Az biztos ilyen szinten (mint pl én) aki lövi magát pl heroinnal, dizájner drogokkal, azzal nem is szívesen ismerkednek. (A legtöbb ember csak úgy elmenekül ha elmondom mi történt velem pl az elmúlt héten.) Lehet hogy kis pályán még vagány dolognak számít, de mikor tudja az ember hogy bármelyik nap belehalhat a függőségbe - akkor ezt a "normál" emberek már nem értik meg. És ez érthető is, hiszen mi már valahol feladtuk magunkat, és ezt a világot is. Ez már nem lazaság, hanem egy folytonos menekvés az élet elől. Előbb-utóbb viszont megmenekülünk...
2020. okt. 10. 15:41
 10/61 anonim ***** válasza:
97%
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, nem.
2020. okt. 10. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!