Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leköltöznétek Egerbe, Budapest helyett, ha megismernétek
ott egy férfias férfit, aki értelmes, figyelmes, humoros,
magas az érzelmi intelligenciája és jól is keres?
A kérdező szavazást indított:
14 szavazat
Igen, s a felsorolt tulajdonságok közül nekem bőven jó három is, amúgy nem pesti vagyok.
2020. júl. 30. 23:44
Nem. Macska vagyok, a helyhez ragaszkodom. Meg Budapestnek is egy szeletehez, maximum a Pilis-hegysegbol ereznem magam kozel.
2020. júl. 31. 00:14
Nem koltoznek sehova Budapesten kivul, maximum majd ha nyugdijas leszek, valami nyugodt, szep, c mentes faluba.
2020. júl. 31. 00:14
* Igen, bolond lennék kihagyni egy ilyen fantasztikus férfit
És egy ilyen "fantasztikus" férfi, Egerben a bor városában, vajon hány liter bort iszik napi szinten?:D
Mert, hogy ez mint ha kimaradt volna a "fantasztikus" férfi leírásából?
ui: a szavazatomat ne tudd be-mert csak a szöveget másoltam be:)
2020. júl. 31. 00:38
Nem, a munkámból kifolyólag nagyobb városok jöhetnek csak szóba (kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cégközpontok, illetve nagyvállalatok központjai), ráadásul itt van az egész családom.
2020. júl. 31. 00:42
Ezt neked kell érezned, hogy szereted e annyira a partneredet, hogy odaköltözz. Ne a pénze miatt költözz össze valakivel, hanem azért mert szeretitek egymast. A pénz nem boldogít....
2020. júl. 31. 00:52
Miért nincs olyan opció, hogy nem? Kizárt, hogy leköltözzek. Bp-n van az életem. Munkám, barátaim. Ott is van elég férfi.
2020. júl. 31. 02:38
Leköltöznék Egerbe,egyetlen normális város az országban.
Azt nem tudom megmondani hogy kellenél-e,nem ismerlek...
2020. júl. 31. 03:16
Fiatalon simán. Most már nem biztos, de már nem ismerek meg fantasztikus szerelmeket:) Úgyhogy jó nekem ott ahol vagyok, ami véletlen Eger és valóban van egy húzása a városnak azon kívül, hogy sok a turista meg a látnivaló. Az ország idejár berúgni (meg más országok is, ha nincs vírus), ami nekünk mondjuk megélhetési szempontból pont jó:)
2020. júl. 31. 03:25
Ha csak megismerném még nem költöznék le. Azért se mert jóképű, mert jól keres stb.
A lényeg: milyen szinten van most a kapcsolatotok?Ő nem akar Pestre költözni?
Ha tartós párkapcsolatban gondolkodtok, néztél ott munkalehetőséget magadnak és találnál is, a pasi nem akar Pestre költözni, gondolkodj el.
Nekem kicsit fura,hogy a jó keresetet hangsúlyozod...Ő fog eltartani?
2020. júl. 31. 08:36
Kapcsolódó kérdések: