Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, valakinek sikerült már egy értelmes és művelt párt találnia?
Fiúkat kérdezem, a nőkre elfogultság miatt nem vagyok kíváncsi. Nektek is az a tapasztalatotok, hogy ha nagy ritkán találtok egy értelmesebb, műveltebb hölgyet, akivel normálisan el lehet beszélgetni, nem primitív, hanem kulturált, akkor ő is párkapcsolati téren iszonyúan hülyén viselkedik, irreális felfogása van a párkapcsolatokról és tulajdonképpen ezen a téren egyáltalán nem vall magára, hanem csak ugyanolyan buta mint egy szakadt diszkómoly?
24/F
Igen, találtam. A feleségemet.
31F
Ez nagyon hízelgő a nőkre nézve...
De igen, apukám talált már: anyát:))
Boldog Anyák napját!:)
A feleségem jóval műveltebb nálam, mert én őszintén szólva nem igazán érdeklődöm a művészetek, irodalom, történelem iránt. Elsősorban mechanikai, technikai dolgok érdekelnek, ilyen területen is dolgozom. A feleségem többdiplomás, és több nyelven is beszél. A baráti köre is főleg ilyen nőkből áll.
Persze ami engem érdekel az is szakismeret, műveltség, de nem az amit az emberek általánosan a művelt alatt értenek. Ráadásul nem is olyan széleskörű az érdeklődésem, mint neki.
Mondjuk így tökéletesen kiegészítjük egymást.
Igen azt hiszem én is megtaláltam. Érzem.
De még bátorságom nincs megszólítani....
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!