Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már 2 párom is (az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már 2 párom is (az egyik jegyesem is volt), nagyon jó kapcsolatom, értelmesnek mondanak, mégis miért olyan nehéz összehozni egy randit? 26/F

Figyelt kérdés

Életem első randija (tehát minden tapasztalat nélkül) olyan jól sikerült, hogy össze is jöttem a lánnyal (18 éven felüli volt, tehát nem egy éretlen tinilány).

Amikor randiztam más lányokkal, akkor is legtöbb esetben pozitív visszajelzést kaptam (de volt, hogy nem jött be a lány és ezért nem jött össze semmi vele).

Aztán volt egy nagyon jó kapcsolatom, jegyességig jutottunk. Jól teljesítettem, megálltam a helyem a párkapcsolataimban.

A baráti köröm intelligensnek, értelmesnek tart (ezt mondják).

Akkor mégis, miért olyan nehéz rávenni egy randira a legtöbb lányt, miért kezelnek földönkívüliként csak mert éppen egyedülálló vagyok? "Biztos defektes." Aham, és az nem lehetséges, hogy valakinek több év után tönkremegy a kapcsolata és ezért lesz egyedülálló? Nem értem ezt a gondolkodást.

Ha neten ismerkedem (élőben is szoktam), akkor mindig egyénre szabottan írok igényes bemutatkozó leveleket, nem sablonozok.

Ritkán jön össze egy randi, de az legtöbbször nagyon jól sikerül. A többi lány miért ilyen passzív és lelkesedés nélküli?

Igen, vannak, akiknek nem jövök be, de ezeken túl kérdezem.

26/F

2017. júl. 14. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt, köszönöm a többi nő nevében is, hogy nem cseszed el sablonüzenetekkel az egész ismerkedést. Komolyan.

Másrészt, szerintem mindenkinek vannak kevésbé nyerő időszakai, még a legjóképűbb pasiknak és legszebb nőknek is. Tudod, amikor ha megfeszülsz, sem jön össze semmi, még egy randi sem. Másrészt meg eléggé átalakultak a dolgok és sok ember már nem is keres párt a társkeresőn, csak úgy "illegeti magát" meg "nézelődik". Srácok közt is sok az ilyen "nem tudom, mit akarok" fazon.

Szarni bele, majd csak lesz változás.:)

20L

2017. júl. 14. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Meglepő volt, hogy valaki a köszönetét fejezi ki ezzel kapcsolatban. Nagyon jól esett és ez a pozitív kezdés üdítően hatott! :) Már lehet, beidegződött, hogy csak behánynak ide valami destruktív kritikát. Te pozitívan eltértél tőle, én meg ezt köszönöm! :)

Egyébként meg normális esetben az lenne az alap, hogy meglegyen a személyessége az ismerkedésnek (ezért is szeretem az élőben ismerkedést, mert ott nincs sablonozás, meg az ember látja a másik arcát) és nem járna érte köszönet, ha valaki igényes.

Egyetértek és szerintem hasznos választ adtál. Én sajnos konkrétan tudom, mit szeretnék, de sajnos nem jön össze. Annyira komolytalanok legtöbben. :/

2017. júl. 14. 17:58
 3/3 anonim válasza:

Szerintem a legtöbb lány a mai világban csak játszadozik a férfiakkal.

Kérdésedre válaszolva, szerintem azért vehetőek nehezen rá a nők netes ismerkedés esetén személyes találkozóra, mert nincs meg a kellő bizalom. Magamból kiindulva, kell egy-két hét beszélgetős időszak, hogy kicsit megismerd a másikat és már akkor eldőlhet a szimpátia kérdés, illetve a találka is gördülékenyebben zajlik.

22/L

2017. júl. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!