Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a lányok, akik elsőre...

Azok a lányok, akik elsőre értelmesnek tűnnek, ám a szókincsük kimerül a "hát ja", "aha", "ja", "igen", "nem" szavakban, ők mégis mi a jó istent várnak egy férfitól?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Hasonló értelmi szintet és egy álló f**szt. Kb ennyi az igényük.
2014. szept. 18. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindig is tudtam hogy idióta az a csaj aki nekem "nem"-et mond! :D De ez tényleg idegesítő egy idő után!
2014. szept. 18. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Has valakivel csak így lehet kommunikálni, nemcsak az ő hibája. Lehet, hogy te teszel fel olyan kérdéseket, amire csak így lehet reagálni, vagy szimplán nem keltetted fel annyira az érdeklődését. 😊
2014. szept. 18. 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:
-s 😃
2014. szept. 18. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam igy válaszolni az "igen" helyett,hogy "hát ja,aham",de ebben mi a gond?Attól még szépen visszatudok kérdezni,szeretek beszélgetni szinte bármiről..

Most igazából az a gondod,hogy valaki ezeket mondja,nem szebben válaszol?

Vagy az,hogy mást nemis tudnak mondani,csak válaszolnak igy egy kérdésre és ennyi volt a beszélgetés?!

2014. szept. 18. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:

én akkor szoktam valakinek így válaszolgatni, ha nagyon nincs kedvem az illetővel beszélgetni. előbb utóbb ezt közlöm is vele, de ezzel szoktam kezdeni, abban reménykedve, hogy veszi a lapot :D

szóval lehet, hogy az a bizonyos lány is így érez veled szemben...

2014. szept. 18. 12:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Ebben az az idegesítő, hogy a lány akar dumálni és akármiről pofázunk. Így válaszol, vissza se kérdez. Aztán amikor mondom neki, hogy jólvan látom unod. Nem tartalak fel , szia. Akkor meg rögtön rávágja, hogy nem unatkozik, beszélgessek már még vele. Szerinte ez aféle, "majd ő magyaráz, kezdeményez" típus csak, hogy ez idegtépő mert azért a lány is kérdezzen, érdeklődjön már, ha már dumálni steretne.

Tipikus női gondolkodás, hogy a fiú majd szórakoztat, ő meg csal figyel.

2014. szept. 18. 12:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Arról van szó, hogy ezek a lányok, akikbe belebotlok, nem csak velem ilyenek, hanem úgy általában másokkal is. Pletykálni tudnak a barátnőikkel, nagyon is, be nem áll a szájuk, viszont ha férfival beszélnek, mindenkivel így viselkednek: "ja", "aha", "hát ja". Ha az ember folyamatosan beszél hozzájuk, csupán ennyit reagálnak. Ők elmondják a kis monológjukat, amihez nekünk férfiaknak bele kell ám ásnunk magunkat "pofátlanul", különben szerintük nem vagyunk elég figyelmesek, viszont ha mi beszélünk, akkor meg semmihez nem tudnak hozzávakkantani. Minden férfit kibeszélnek a barátnőikkel, hogy melyik a legjobb pasi, pasik így, pasik úgy, a jelenlétükben meg teljesen töketlenek, a szó szoros értelmében.

A #7-es válaszoló egyébként nagyon jól leírta!

Szeretném megkérdezni, hogy mégis mit várnak az ilyen lányok tőlünk, férfiaktól? Van egy bizonyos határ, miután már nekem lesz unalmas az egész ismerkedés, mert semmivel sem különb, mintha a falhoz beszélnék.

Még annyival kiegészíteném, hogy miután hanyagolni kezdem ezeket a lányokat, még ők vannak felháborodva, hogy elég bunkó húzás volt tőlem, hogy már nem beszélek velük annyit.

Tehát akkor mégis mit vártok, lányok?

2014. szept. 18. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok!

Ez már csak így megy. Én az ilyet ottszoktam hagyni. Mert számomra ez unalmas. Azt szeretem, ha a lány is érdeklődik de általában kevés az ilyen.

2014. szept. 18. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Megint a 7-es vagyok, utóljára most már tényleg! XD

Azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy ha a lány mond valamit akkor van hozzáfűzni valóm. Amikor meg én mondok valamit akkor jön ez a "jah", "igen", "nem" szó! :)

De van olyan is aki a kérdésekre válaszól de vissza nem kérdezne. :)

Pl. elmond egy hosszú részletes választ, de nem kérdez vissza, folyamatosan én adom a kérdéseket és átmegy egyoldalú kérdez felelekbe az egész beszélgetés. :)

A lányok képtelenek megerőltetni magukat. Mindent a fiúnak kell csinálni (tisztelet a kivételnek). Az oké, hogy mo kezdeményezzünk de azért trtsátok már fent a beszélgetést, ti is tegyetek már hozzá. :)

Persze ez nem mindenkire igaz, beszélgettem már rendes lánnyal is. :)

2014. szept. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!