Hetero srácként miért szimpibbek a hozzám hasonló kisfiús, alacsony fehér fiúk, miért havaerkodom jobban velük szívesen, mitn a sötétbőrű, cigányos meg nagy darab figurákkal? A lányoknak miért mégis ez a típus ami jobban bejön, minta fehér kisfiúk?
Több magyarázat is lehet rá.
1.: Létezik olyan kifejezés, hogy biszex
2.: Egyszerűen férfiasabbnak, karizmatikusabbnak érzed magadat mellettük.
A másik kérdésre:
Lányként hasonlóan vagyok, mint te. Nem értem, ezen a nagydarab, barna emberkéken mit szeretni, de kinek mi. Nekem jobban tetszenek a gyengédebb, aranyosabb fiúk, ők legalább nem törnek össze. (mármint fizikailag) De mint mondtam, kinek mi. Ami nekem szimpatikus, az másnak egyáltalán nem kell, hogy az legyen.
Mert tudatod alatt félsz a nagydarab srácoktól. Nem kell ehhez, hogy kiskorodban megverjen egy ilyen alak, ha lelkizős típus vagy. A kérdésed alapján az vagy.
Kezdj el keményen valami küzdősportot, ha nem akarod, hogy az életed gallyra menjen!
Ne aggódj. Találsz olyan lányt, akinél a Te típusod a nyerő. Ízlések - pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!