Mért nem fogják fel az itt lévők hogy ennek nincs értelme? Vagy mégis van?
tudod mit jelent az a szó hogy "remény"?
próbálkoznak
szerintem semmi értelme
Én találkoztam egy ilyen kérdés kapcsán több emberrel is.
Csak jól ki kell szűrni.
Eleve megadtam a lakhelyemet és azokkal kezdtem el beszélgetni akik közel laktak.
Aki egy két hét után is húzódzkodott attól hogy találkozunk nem pazaroltam rá az időt.
Nem lett a találkozásokból semmi az egyikkel még tartom a kapcsolatot hébe hóba találkozunk.Lehet hogy szerencse de mindenki normális volt akivel találkoztam.
Szerintem sincs de ha ettől jobban érzed magad a politika topikban is hasonló a helyzet a párt szimpátia fight-ok kapcsán.
Vagy napi 10 kérdező közül aki ismételten kiírja h ciki e szűznek lenni ? X-évesen. Mikor nagyon jól tudjátok h nincs rátok írva és am nem izgat senkit.
Vagy azok közül akik újfent 1 milliomodszorra megkérdezik h milyen konzolt v pc konfigot vegyek holott a ott a google meg egy rakás videojátékos oldal ami kerek perec leírja X szempontok szerint melyik éri meg.
Ilyen angolból van több 10 ezer de magyarból is legalább 50.
Ha meg az érdekel h h lehet őket buherálni warezolt játékok futtatása végett arra is van már ezer fórum.
Ez csak néhány példa aminek nincs értelme.
Csak van aki lusta vissza olvasni a már meglévő válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!