Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leköltöznétek Egerbe, Budapest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leköltöznétek Egerbe, Budapest helyett, ha megismernétek ott egy férfias férfit, aki értelmes, figyelmes, humoros, magas az érzelmi intelligenciája és jól is keres?

Figyelt kérdés

2020. júl. 30. 23:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahh, Eger, bármikor. Ott töltöttem 5 évet fiatalon fősuli miatt, imádtam azt a várost. Pasi miatt költöztem el, vérzett a szívem a városért. Nos, mivel nekem abszolút nem helyhez kötött a munkám, csak net kell, meg egy laptop, mennék kb azonnal. Még a karrieremet se kéne feladni.
2020. júl. 31. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
Soha... onnan jottem es nincs ott semmi. De tenyleg semmi lehetoseg semmire. Nem koltoznek vissza.
2020. júl. 31. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha közös életet tervezünk, és ott tűnik praktikusabbnak, logikusabbnak mindent figyelembe véve, akkor igen.

Bp-től elvonatkoztatva írom, mert nem szeretem.

2020. júl. 31. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!