Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel drogos pasi vagány és férfias?
A drogozás olyan vagány, menő, különleges, férfias dologként van előadva. Kicsit mint extrém sportok, hogy aki bevállalja annak bizony van töke.
Nők szerint is így van?
na várj 49-es mert össze zavartál :D baj van a logikámmal de egyetértesz attól még... :D oké
na most amúgy nem tom mi nem érthető abban hogy valaki nem akarja kipróbálni meg hogy ha valakit erőszakkal lőnek be... azért hatalmas a különbség a kettő között de így van ki probálni sem akarom de ha véletlen odáig fajulna a dolog hogy erőszakkal adnák be nekem akkor nem szoknék rá
ha véletlenül én írtam félreérthetően akkor már késő lehetett ha nem akkor olvasd el még egyszer mert te értelmezted félre akkor
50-es hát nem tom mi az izgalmas a drogossal aki betép és utána kifekszik és saját magán röhög... az alkolistával sem tudom mi az izgalmas ha elissza minden pénzét vagy pedig ha agresszív és majd jól agyon verik :D persze ekkor már mindjárt nem izgalom lesz... balhésnál is nem tom mi az izgi... ha majd rendörök kapják el vagy ha minden hol megcsinálja a bunyot aztán jól össze verik meg kitiltsák "mindenhonnad" :D persze tudom milyen fajta "nő" lehet az ilyen... (ocska olcsó fruska) aki utolag mindig megbánja
52 gratulálok... nem kell hozza kipróbálni ennyi erővel próbáld ki a fekete mamba mérgét... csak szólok az egyik legveszélyesebb méreg...
De egyik drognak sincs jótékony hatása legalábbis nem annyi hogy ellensúlyozza a negativ hatásokat... de azok között is csak a marihuananaka van egy kis pozitiv hatása a szintetikusoknak csak negativ van
A drog a kisebb probléma, a drogosok a nagyobb. Lenézik az egész világot, magukat felsőbbrendűnek tartják mindenkinél. Mintha belőni magát teljesítmény lenne, életcélokért küzdeni meg nem.
Nem a drogot utálom, hanem személy szerint titeket drogosokat, akik itt is vagytok páran.
nem fogok hosszabb időt eltölteni ha nagyon érdekel keresd meg magad...
ott a google
"ha állítasz valamit" ha érdekel valami akkor meg illik utána nézni...
a feketelyukak sem azért olyan erősen szívnak mert hatalmas gravítácios erő van hanem mert elektrómágneses erejük is van... ennek is utána nézhetsz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!