Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel drogos pasi vagány és férfias?
A drogozás olyan vagány, menő, különleges, férfias dologként van előadva. Kicsit mint extrém sportok, hogy aki bevállalja annak bizony van töke.
Nők szerint is így van?
Mind 1 drog és drog között hatalmas különbségek vannak. Egy pont felett pedig aki súlyos függő - már nem igazán számít (vagyis nincs értelme) a párkapcsolatnak
pl itt 4-es jól leírta
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Aki meg csak füvezik, gombázik, trippel - az megint más tészta. De a kérdésre válaszolva - nem, nem hinném hogy vagányság bármit is nyomatni..
Kérdező melyik világban menő ez? 😂😅 nyilván sehol sem... akik ezt menőnek meg stb-nek gondolja az szinten függő drogos...
hozzáteszem ahogy a 9 írta menekülés... mióta férfi erény a menekülés és a megfutamodás? 🧐😓
Sokan irtak a marihuánát... ja hiába tűnik gyenge drognak a többihez képest abban is legalább 200 mérgező anyag vám ami szép lassan elpusztítja az elmed és a tested... nem tom melyik világban menő és erény dolog hogy kinyird magad
Maga a drogot fogyasztó emberek szánalmasak szellemileg gyengék ezért elbújnak máshol keresnek örömöt
Van egy csomó ember aki használ pl füvet, de nem lett függő. Bármikor abba tudja hagyni (ha kell).
Vannak emberek akik esténként szívnak, és az tartja őket "egyenesben". Így el tudják kerülni hogy gyógyszereket, nyugtatókat szedjenek (ami rosszabb is lehet a fűnél).
És vannak akik a fűtől is függők. Ha nincs fű megáll az élet. Van aki konkrétan azért dolgozik - az a fő vágya hogy minél többet szívjon..
És ez csak a fű....
Persze a füvet is lehet 1000 másféle céllal használni.
Egyszerűen amit a fűből lát a világ, az csak kb a jéghegy csúcsa. Ilyen 5%. A maradék 95 - az lehet a szomszéd néni is (akiről senki nem is gondolná).
Ez olyan mint az alkoholizmus. Aki bajt okoz (pár % az egészből) arra figyelnek, míg ez nagyon kevés töredéke annak akik használják. És ez nem csak a fűre igaz.
Aztán vannak a hallucinogének (lsd, dmt, meszkalin, varázsgomba, stb) ezek "utazást" indítanak, és okozhatnak akár megvilágosodásszerű élményt is. Ezekhez télleg tökös gyereknek kell lenni, mert a tripp lebontja az "egó" és kb szembe kell nézni a teljes megsemmisüléssel. Azonban utána az "üresség" tapasztalatából belső (spirituális) fejlődést is el lehet érni, hiszen jobban láthatóvá válik hogy nem a gondolkodásunkkal vagyunk azonosak. A nirvána tisztává teszi hogy mik is vagyunk mint ember valójában.
Ezek a szerek is veszélyesek, mert van aki nem bírja ki az utazást ép ésszel, és pl rajtamarad a cuccon. Ezek a szerek viszont nem okoznak függőséget.
Aztán vannak a partidrogok, amik instant boldogságot okoznak. Ennek az útnak a vége az intravénás szerhasználat - a kokain & a heroin, vagy a mefedron.
Viszont ebbe nem csak úgy lehet belecsúszni hogy valaki gyenge, vagy ahogy 18 levezette. (Nem csak ez a 2 út van.)
Ezek a szerek egy pont felett olyan boldogságot adnak be, amit sehogy másként nem lehet elérni. Lehet akármilyen erős az ember. Megnézném aki pl belő egy kis kólát, vagy barnát, vagy mefit. (Aki most stabilnak is hiszi magát.) Nem tudja miről beszél. El lehet menni a végéig, és olyan boldogságot átélni, amit ez az emberi test még pont kibír. Aki ezt a földöntúli boldogságot 1x-is érzi - az soha nem fogja elfelejteni - és függővé is válik. Mert olyan jó. Csak az a helyzet hogy ezen a szinten ebbe tényleg bármikor bele lehet halni, és újra-újra érezni akarja a flesst..
A lényeg hogy aki kíváncsi, és túl messzire meg - az is rászokhat. Akkor is ha nem sztár, és nem is szegény családban nőtt fel. Elég ha kipróbálja valaki...
# 28
Nem tudom.
Nyitott vagyok mindenre - akár még igazad is lehet...
Ahogy én sosem tudom meg milyen a "normál" élet ami élni kell, és találni valami fontosat - úgy szerintem Te sem tudod meg milyen érzés mikor jön meg a kokain vagy a heroin.
Minden esetre az agyunk pl dopamint (meg sokminden mást) termel, amikor "boldognak" érezzük magunkat. Ez tiszta kémia.
Amikor viszont a különböző színű porokkal "avatkozunk" be - akkor kb olyan mintha egy vödör vízzel (tiszta folyékony boldogsággal) leburítanánk ezeket a receptorokat. Ez szerintem olyan érzés amit csak az tud aki elment "ilyen messzire". Viszont ahogy írtam - aki túl messzire ment - az függő is lett. (Eddig legalábbis nem találkoztam kivétellel.)
Viszont ha már így élünk, és elherdáljuk ezért a mű boldogságért az életünk jelentős részét - akkor szerintem meg is érdemeljük h legalább így még boldogok lehessünk 1-2 órára...
Igazából nem boldogságot adnak azaz dopamint hanem csökkentik a neuronok meg receptorok erzekeleset ezért tűnik ugy mintha nagyon boldogok lennének az emberek de igazából arról van szo hogy azt a kis picuri boldogságot is ugy látják mintha meg nyertek volna az 5-ost meg 20 tagú haremuk lennének...
Hozzáteszem valaki annyira céltudatos hogy a drogtol nem lelne örömöt mert nem attól lenne boldog ugyan ugy igaz az alkoholra nem egyszer rúgtam be de sosem voltam tőle boldog a jo hangulatot a körülöttem levők adták ha csak egyedül ittam volna akkor unalmamba aludtam volna be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!