Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel drogos pasi vagány és férfias?

Figyelt kérdés

A drogozás olyan vagány, menő, különleges, férfias dologként van előadva. Kicsit mint extrém sportok, hogy aki bevállalja annak bizony van töke.

Nők szerint is így van?

2020. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
0%

# 30

Az a helyzet hogy az alkohol (de még sok más drog) sincs azon a "szinten" mint amiről írtam.

Ez egy gagyi videó (gáz a hang is) és a meth-ről szól, de csak 1 percet nézz bele. Ezt akartam pont leírni, csak nem sikerült. De megtaláltam..

[link]

A lényeg hogy ezek olyan állapotok (boldogságok) "szintek" amiket CSAKis a keménydrogoktól lehet érezni.

De aztán nem vitázok. Mert gondolom nem erre gondolt a kérdező :D

2020. okt. 10. 20:16
 32/61 anonim ***** válasza:
75%

teljesen tisztában vagyok velük hogy milyen hatást csinálnak de másodszorra is le írom nem boldogságot adnak hanem olyan nagy mértékben csökkentik a receptorokat...

lehet csökkenteni csak aki megtalálta amitől boldog az nem fog boldog lenni a semmitől vagy a drogoktól mert az csak is attól vagy azoktól a dolgoktól lehet boldog van egy ilyen mentális állapot hasonló mint amikor a nők nem tudnak elélvezni maszturbálással mert bűnösnek érzik magukat és ilyenkor csinálhatnak bármit nem sikerül nekik

2020. okt. 10. 20:53
 33/61 anonim ***** válasza:

amúgy a videót már anno 10 évvel ezelőtt láttam :D igaz akkor még csak 11-12 voltam... ":D

van akit a komolyabb tudomány egészen kiskora óta érdekli...

2020. okt. 10. 20:55
 34/61 anonim ***** válasza:
59%

# 32

Tehát azt állítod ha belőnélek egy negyed gramm heroinnal, akkor Te nem szoknál rá?

Sőőt azt mondod semmi jelentős hatást nem idézne elő?

Mert értem amit mondasz. De én a cső másik végéről nem így látom a dolgokat :D

2020. okt. 10. 20:57
 35/61 anonim ***** válasza:
15%

függő semmiféle képen sem lennék ez ugyanis akarat kérdése...

érezni éreznék valamit de azaz érzés nem lenne olyan jelentős...

mondom másképp nemi erőszak... éppenséggel az erőszak tevő nagyon de nagyon jó az "ágyban" vagy sikárotban... de ettől függetlenül senki sem élvezné akármennyire is stimulálnák az izmokat...

ugyan úgy vannak emberek akik a tudat módosító szereket nem ugy élik át mint mások

valakiknek az énképük elég tiszta ahhoz hogy ne szokjanak rá és ne is keressék

hozzáteszem semmiféle képen sem szeretném elveszteni a tudatomat... én azt rémálomként élném meg nem pedig boldogságként...

ebből is van nagyon sok eset hogy kiprobálta valaki vagy beadták neki miközben ő nem tudott róla és hát nagyon rosszul volt utána tőle mentálisan!

2020. okt. 10. 22:29
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
35: A heroin az egyik legaddiktívabb (tudatmódosító)anyag a földön. Szerintem a szerhasználók 95% -a pont így állt hozzá, hogy "ő aztán sosem tudna rászokni", neki erős a tudata stb stb. De ez nem így van. Ott az akaratodat lehúzod a vécén gyakorlatilag.
2020. okt. 10. 22:42
 37/61 anonim ***** válasza:
45%

a 95%-a az ugy állt hozzá hogy ki akarta probálni meg ugy hogy ők nekik már a fű kevés volt... a heroin pont az a drog amit nem a drog szűz fog először kipróbálni... de lehet hogy ez neked hihetetlen de a világon vannak erős mentalitású emberek is akik ilyenekben nem tudnak örömöt lelni... akárhogy akarod bizonygatni vannak olyanok akik nem lesznek függők mert

1. nem akarják kiprobálni

2. nem menekülnek

2020. okt. 10. 23:26
 38/61 anonim ***** válasza:
32%
remek ellenpélda megint azok akik teljesen leszoktak ugy hogy már keményen érezték a kényszerítő hatást! és még is vannak ilyen emberek is akik a pöcegödörből kitudtak mászni úgy hogy az mindig visszarántotta őket
2020. okt. 10. 23:29
 39/61 anonim ***** válasza:
46%

# 37

Teljesen igazad van.

Én kb. 20-on pár alkalommal szívtam füvet, kipróbáltam az MDMA-t, látnokzsályát és a gombát. Ez a 3 utóbbit csak egyszer próbáltam.

A füvet kb. 10 éve próbáltam ki először, akkor 1 év alatt csináltam kb. 20x, majd 7 évig egyszer sem. 7 év kihagyás után csináltam egyszer, majd egy évre rá egy nyaralás során 2x. Eltelt azóta 2 év, azóta egyszer sem.

Ennyi a nagy drogos múltam, egyáltalán nem hiányzik, soha nem voltam függő, nem menekültem semmi elől, és boldog vagyok drogok nélkül, részeg pl. meg soha életemben nem voltam. Nem értem és nem értettem soha, hogy valaki miért próbálná ki azért a kokaint, heroint, mert már a fű "nem elég".

2020. okt. 10. 23:35
 40/61 anonim ***** válasza:

mert ezek a szerek addaktívek és ez fent is marad azután hogy a szervezett jobban ellenáll neki emiatt az emberek többet akarnak...

meg azért a fű fele olyan addaktív sem mint a kokain de ettől függetlenül szépen le rombolja az agysejteket...

és miért nem hiányzik? és ha tiszta voltál 7 évig akkor miért szívtál újból?

de te kiakartad próbálni ugye? meg miért is? mi volt az oka?

és miért szoktál le?

2020. okt. 11. 00:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!