Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel drogos pasi vagány és férfias?

Figyelt kérdés

A drogozás olyan vagány, menő, különleges, férfias dologként van előadva. Kicsit mint extrém sportok, hogy aki bevállalja annak bizony van töke.

Nők szerint is így van?

2020. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
56%

Szeretem a füvet, nem tagadom, de azért annyira nem nagy szám. Fiatal voltam, amikor kipróbáltam, azt hittem, fú, de jó dolog, meg egy ideig ingyen volt, de aztán azért nem szívtam többet, mert meguntam, és nem kívántam egy idő után. Nem voltam rászokva, így az ilyen kifejezések, hogy "leszoktam", "tiszta voltam", nem helytállóak. Azért szívtam újból, mert a mostani párom ki akarta próbálni velem együtt, szóval szimpla szórakozásból csináltuk. Így pár évente 1-2 alkalom belefér.

A többi 3 dolgot kíváncsiságból próbáltam ki, nem véletlen, hogy egyiket sem próbáltam ki újból. Engem a tudatmódosítás valamelyest vonz, érdekesnek találom, de pont azok nem érdekelnek, amik menekülőutat adnak sok embernek, vagy "feledtetik a problémákat", pl. kokain, heroin, pia és társaik.

A sima cigit pl. tiniként pöfékeltem, mert "menő" volt, de arra is ráuntam, és egyszer csak nem csináltam többé, az osztálytársaim, akikkel együtt cigiztünk, láncdohányosok azóta is 1-2 kivétellel. Szóval én arra gyanakszom, hogy nem vagyok függőségre hajlamos típus.

2020. okt. 11. 00:13
 42/61 anonim ***** válasza:
46%
Ja, és még valamit érdekesség gyanánt hozzártennék a témához: Nekem a közepes intenzitású, de hosszabb ideig tartó sport a fűhöz hasonló hatást képest kiváltani. Pl. ha szobabicikli/futópadozás közben zenét hallgatok, vagy a szabadban kocogok. Közben/utána olyan érzelmesebb vagyok, jobb kedvű és minden olyan vicces, pozitív, jobban jönnek az elvont gondolatok, jobban átélem a zenét...stb. Szóval természetes úton is ki lehet váltani más tudatállapotokat.
2020. okt. 11. 00:17
 43/61 anonim ***** válasza:
34%

na igen lényegében erről is beszéltem hogy vannak emberek akiknek ez nem kenyerük és nem lesznek függők... hozzáteszem azt is hogy pontosan az igazi értékek is előidézik azt a boldogság érzetet és még egészséges is leszel tőle nem úgy mint a drogoktól amik keményen leépítik az embert testileg lelkileg

meguntad? ez is elég érdekes... rájöttél hogy nem ad boldogságot vagy értéket...

azért ne legyen évente pár alkalom sem :D mert tényleg csak magadnak ártasz vele gyerek nemzés meg abszolút ne legyen! legalább is 1-2 évig javaslom hogy tiszták legyetek!!! mert komoly genetikai és mentális elváltozásokat tud okozni ha benne van a szervezetben és ugy csináltok gyereket! és igen a szervezetben benne marad elég sokáig ezért is tudják haj alapján hónapok szám visszamenőleg megnézni! (nem csak a fű)

2020. okt. 11. 00:55
 44/61 anonim ***** válasza:
65%

Így van, boldogságot semmiképp nem ad, maximum szórakoztat. Értéket a fű nem igazán ad (max. a kreativitást segítheti egyeseknél), viszont a gomba és társai (pszichedelikumok) előfordul, hogy adnak. De ahhoz is olyan ember kell, olyan hozzáállás, olyan lelkiállapot, valamint az, hogy semmiképp se legyen túlhasználja, abuzálva.

Nem évi pár alkalom, hanem párévente egy alkalomról van szó. Gyereket nem is biztos, hogy valaha is vállalunk, és ha mégis igen, nem jutna eszembe, hogy betépve csináljuk meg. :D

A hajban nem csak hónapokig van benne, hanem kb. addig, amíg le nem nő. Elváltozásokat pedig nem mindegyik drog okoz egyformán, mivel mindegyik más-más anyag, más hatással.

2020. okt. 11. 01:30
 45/61 anonim ***** válasza:
Ne keverjük a tökösséget az elmebajjal. Ha úgy vesszük az elmebajos is lehet tökös. Persze a drog nem feltétlenül elmebaj, csak akartam egy ilyen hasonlatot odatenni. Inkább legyen valaki józanul tökös!
2020. okt. 11. 01:47
 46/61 anonim ***** válasza:
34%
viszont a tartós fogyasztása elváltozásokat okozhat a dns-ben ezt sem tudja mindenki... viszont gyerek vállalás előtt sem lehet 1 évig mert igen benne marad a szervezetben és ez okozhat a gyereknél komplikációkat szervi vagy mentális elváltozást... de ugyan ugy a tartos lánc dohányosoknál is mert ugye rákos sejteket örökíthet ez által nagyobb esély van hogy a gyerek rákos lesz leukémiás általában ez a leggyakoribb (ezek a szerek erősen közre játszodhatnak nem feltétlenül emiatt vannak de van hozzájuk köze)
2020. okt. 11. 01:48
 47/61 anonim ***** válasza:
65%
Ezekről kérek szépen TUDOMÁNYOS forrást. Nem mintha mindenképp így akarnék gyereket csinálni, csak azért úgy hozzávetőlegesen a fele ennek átment bullshitviharba.
2020. okt. 11. 01:54
 48/61 anonim ***** válasza:
48%

kevésbé foglalkoznak vele de ha összerakod a dolgokat akkor megláthatód

1. nézd meg hogy a tartós drogok hogy rombolják a dns-t

2. nézd meg mikor a dns roncsolodik akkor nagyobb esély lesz hogy az rns rákos sejtet fog a gén sor-állományba reprodukálni

3. nézd meg hogy az ondó sejt mi is... konkrétan a te dns állományodat őrzi

de maga az egész tartós dorgozás kárositja a mirigyeket is és a kromoszomákat is

de ez le is van írva több helyen de konkrét vizsgálatok nincsenek mert ahhoz az kell hogy rendszeres drogosokat pároztassanak és gyereket szüljenek

bullshit vihar... kicsit többet kellene tanulni átfogó biológiát és akkor neked is menne a bullshit vihar :DDD

2020. okt. 11. 02:23
 49/61 anonim ***** válasza:
59%
37: Te bizonygattad, hogy ha valaki lefogna és belőne heroinnal akkor te aztán nem szoknál rá, mert erős az akaratod. Erre válaszoltam a 36-al. Erre azt magyarázod, hogy nem akarják kipróbálni. Vannak bajok a logikáddal sajnos, mindamellett, hogy egyetértek és én sosem próbálnék ki ilyesmit.
2020. okt. 11. 08:53
 50/61 anonim ***** válasza:
18%
Pasi vagyok, de nekem nem egyszer mondta (volt diplomas is) no, hogy inkabb jarna drogossal, alkoholistaval, balhessal, mint egy "unalmas" jofiuval.
2020. okt. 11. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!