Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felmérés a mai húspiacon, női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmérés a mai húspiacon, női szemmel? Tapasztalatok. Ki hogy látja?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból felregiztem egy társkereső oldalra egy átlagos képpel, ami nem egész alakos és nincs kint a mellem.

Semmit se írtam ki direkt magamról, több mint 100 km-es körzetet állítottam be, maximum 33-41 éves korig bezárólag.

Amit tapasztaltam, hogy fél óra alatt 60 férfi húzott jobbra, hogy tetszek és érdeklődnek felőlem. Ebből 22 ember írt valamit, általában nem túl sablonos szöveget, tehát próbáltak kreatívak lenni.

Viszont amit még megfigyeltem, az az, hogy a 60 férfi közül kb 6-8 az aki tényleg komoly kapcsolatot keres, a többi laza kapcsolatot, barátság extrákkalt, emellett kiírják, hogy komoly kapcsolatot keresnek. Na már most, aki így írja ki, az nem komoly kapcsolatot keres, hanem leginkább laza szexkapcsolatot, tehát nem is értem, mit várnak, és sok nőnek ez nem tűnik fel és jönnek ide hisztizni, hogy szexkapcsolatot akarnak a férfiak.

Ebből a 60 férfiból jó ha van maximum 10 ember, akire azt lehet mondani, hogy normális kinézetű, átlag feletti és szimpatikus, bár még talán sokat is írtam. A többi átlagos, vagy átlag alatti, és a maradék pedig rettenetesen csúnya és nem túl bizalom gerjesztő.

Minimális százalékuk még fiatalabb is volt a beállított korhoz képest, 5-6 évvel.

Kérdem én, hogy ezek a férfiak komolyan mit várnak egy nőtől, úgy, hogy még az alap mércét se ütik meg, de szexkapcsolatot akarnak?? Mit akarnak egy náluk jóval felettibb szinten lévő nőktől, miért nem a saját szintükön keresgélnek? Akkor talán nem lenne ennyi egyedülálló ember, és nem kéne akkor kiverni a hisztériát, hogy nem találnak maguknak társat.

Egyébként nem keresek magamnak társat, pusztán csak körül néztem a húspiacon, megnézni a kínálatot, de végig csak röhögni és szörnyülködni tudtam, hogy milyen alja a felhozatal.

Pedig nem vagyok elszállva magamtól, nem vagyok én sem tökéletes, de ha most kéne társat keresnem, akkor inkább vállalnám, hogy egyedülálló maradjak, mint hogy ezekből kelljen választani.

Igazából az is járt a fejemben közben, hogy ennyire sok a kiéhezett férfi, a laza komolytalan szexkapcsolatok hívek száma, és hogy egy átlagos nő felregisztrál egy ilyen oldalra, akkor egyből egy ujjára akad minimum 20-30 férfi vagy több, és bőven tud közülük válogatni. Tehát igazából férfi többlet van a húspiacon, akik versengenek a többi férfival, hogy ki szerzi meg az adott nőt.

2021. júl. 13. 12:16
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván gondoltam is azt, hogy nekik mindegy ki az a nő, jobbra húzzák, aztán lesz match vagy nem. Valószínűleg sok nőt jobbra húznak.
2021. júl. 13. 12:34
 12/60 anonim ***** válasza:
36%

"Ebből a 60 férfiból jó ha van maximum 10 ember, akire azt lehet mondani, hogy normális kinézetű, átlag feletti és szimpatikus, bár még talán sokat is írtam. A többi átlagos, vagy átlag alatti, és a maradék pedig rettenetesen csúnya és nem túl bizalom gerjesztő."

Azért kemény, hogy akiket jobbra húzol (hiszen így van match) azok közül van, akit nem tartasz vonzónak, sőt, egyenesen taszítónak.

Aztán lehet örömködni, amikor valakinek így jön össze 1 hét alatt mondjuk 4 match, de egyik sem ír vissza.

"Kérdem én, hogy ezek a férfiak komolyan mit várnak egy nőtől, úgy, hogy még az alap mércét se ütik meg, de szexkapcsolatot akarnak??"

1. Szexkapcsolathoz logikusan nem kell egzisztencia és egyebek, csak kizárólag testi vonzalom.

2. Ha a 160 centis kigyúrt, sittes, tetovált orknak is vannak csinos női, akik még annak ellenére is vele vannak, hogy fenyíti őket, akkor - gondoljuk mi naivan férfi fejjel - nem lehet akkora nagy probléma a kopaszodás, 180 alatti magasság meg a lapátáll hiánya. Közben meg beletenyerelünk a Red Pillbe és megtalájuk azt, hogy a nők csak a férfiak felső 20%-ával fekszenek le csak úgy simán, a többit komoly kapcsolatra szánják.

Csak a nőknél van ilyen "túl jó pasi komoly kapcsolatra" kategória. Hiszen tudják, hogy ahol ők érzelmileg belevonódnak egy kapcsolatba, ott nem ők irányítanak. Ahol nem éreznek rózsaszín ködöt a férfival szemben, ott tudnak úgy bánni vele, mint egy kutyával, beszocializálni, hogy dolgozzon, keresse a pénzt, stb.

"Mit akarnak egy náluk jóval felettibb szinten lévő nőktől, miért nem a saját szintükön keresgélnek?"

Te mitől érzed magad úgy, hogy szintjük felett állsz? Szexuális értelemben értem kizárólag, az most lényegtelen, hogy te felsővezető vagy, ő meg segédmunkás.

2021. júl. 13. 12:35
 13/60 anonim ***** válasza:
89%
Pont mostanában akartam rávenni magam, hogy regisztráljak társkeresőre de rendesen elvetted a kedvem kedves kérdező. 38F
2021. júl. 13. 12:36
 14/60 anonim ***** válasza:
85%

"Te mitől érzed magad úgy, hogy szintjük felett állsz? Szexuális értelemben értem kizárólag, az most lényegtelen, hogy te felsővezető vagy, ő meg segédmunkás."

ott a pont. Meg ez a "szintezés" annyira megalázó, főleg a társkeresőn hallani nőktől, akik sok match-et kapnak és azt hiszik ettől jó nők. Kaptam már csúnya nőtől is, hogy Ő felettem áll, mert napi 20 férfi ír neki. És akkor? Persze nem szánja az idejét, hogy megszűrje ki mit akar tőle, csak a like számít.

2021. júl. 13. 12:37
 15/60 anonim ***** válasza:
81%
13-as, miert? Pont azt irta, hogy tragikomikus a valasztek. Anno, amikor fent voltam, nekem is sokan irtak, hogy vegre egy olyan ferfi, aki le tud irni 3 mondatot helyesirasi hiba nelkul. Ilyen kozegbol nem nehez kitunni. Hacsak nem te is az altala vazolt tomegbe tartozol.
2021. júl. 13. 12:39
 16/60 A kérdező kommentje:
13-as nem áll szándékomban elvenni a kedved tőle, ha szeretnél, akkor regisztrálj. Bár eléggé nehéz lesz így társra találnod.
2021. júl. 13. 12:39
 17/60 anonim ***** válasza:
47%
#8 Ebben viszont nem értek egyet:) A barátom akit onnan ismertem meg, felső kategóriás és láttam a matcheit, nem sok. Mondta, hogy igen ő is válogatós. Szóval van ilyen is:)) És nem, nem törölte ki meg ilyenek. Szabad lelkűek vagyunk, nem hazudunk ilyenekben.
2021. júl. 13. 12:40
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leírom én is, férfiként mi a szitu:

Nagyjából 4 éve különböző alkalmazásokban, platformokon próbálok párt keresni. Átlagos, diplomás hapsi vagyok, jónéhány évig sportoltam ami ha nem is szembetűnő, talán még picit látszik. Ki is írom, hogy komoly kapcsolatot keresek, Kb. 2 havonta van 1-1 olyan eset, hogy valaki "tetszikel", ezek nagyrésze vállalhatatlan (senkit nem akarok megsérteni, de tényleg a legcsúnyábbak, sokszor a nemük eldöntése sem egyszerű feladat)

Ha fél évente csoda folytán sikerül match-elni valakivel, akkor elakad a beszélgetés a 2. üzenetnél, mert egyáltalán nincs közös hang. Szóval igazából 4 év alatt egy jót beszélgetni sem tudtam, nem hogy társat találni!

2021. júl. 13. 12:43
 19/60 A kérdező kommentje:
Én már töröltem a profilom, elég volt a tapasztalat ahhoz, hogy felmérjem a helyzetet miért van annyi egyedülálló ember.
2021. júl. 13. 12:43
 20/60 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a kérdező nem nő. Nők nem használják a húspiac kifejezést, nem írják le azt, hogy csak úgy, komolytalanul regisztráltak egy társkeresőre, ez tipikusan egy pasi, aki felregisztrált nőként, de egyik pasival sem kezdett el beszélgetni. Ezért alakítja ki azt a torz képet, hogy egy nőnek csak választania kell a több száz pasiból. Persze, ha mégis nő vagy kérdező (úgyis azt fogod mondani) akkor mea culpa. De mi is volt a célja ennek a kérdésnek?
2021. júl. 13. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!