Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel autó nélküli férfi mennyire komolytalan?
Okoz olyan érzést, hogy:
- nőként kevésbé érzed magad biztonságban mellette?
- gimisnek érzed magad amikor együtt vártok a villamosra?
- zavaróan kényelmetlen autó nélkül?
- mi van ha azért nincs autója, mert pénztelen?
stb.
Életkortól és anyagi helyzettől függően változnak ezek a dolgok?
Nőként nem várok a villamosra, mert 15 éve vezetek és azóta van folyamatosan kocsim.
Ettől függetlenül legyen a férfinek (sőt, mindenkinek) jogsija. Nekem béna akinek nincs. Tök jó lehet a bevásárlást a buszon hazacipelni, meg a gyerekekkel babakocsistul tömegközlekedni később.
Nekem nem fontos. Ha a helyzet úgy kívánja taxit hívok. Amúgy nincs bajom a BKVval.
Nekem nem is lehet jogsim...
-A biztonság részét nem értem, semmi köze a kettőnek egymáshoz és én nem a “biztonságot” keresem, nem az őskorban vagyunk, hogy meg kell engem védeni a mamutoktól.
-Hát maximum ő várja a villamost, nekem van kocsim szerencsére😀 És bár szívesen elviszem ide-oda, senki személyi sofőrje nem leszek.
Összegezve engem nem érdekel, hogy van-e autója vagy sem, nekem van, az a lényeg, a többi nem érdekel. Az mondjuk tényleg zavaró, ha folyton várni kell rá, mert késik a busz/vonat stb, meg jaj vigyem ki az állomásra stb. Fárasztó egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!