Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Egy pasi elkérte a számom az egyik barátomtól, mert látott egy közös házibuliban. Egy hétig minden nap írogattunk egymásnak. Írta, hogy minél előbb szeretne talizni. Meg is beszéltük. De amikor először megbeszéltük, lemondta, mert közbe jött valami munka. De folyamatosan beszéltünk. Most 4 nap alatt annyi volt az üzenete, hogy szia, ezt is egyik éjjel 1-kor.Még aznap reggel, munkába indulva, válaszoltam... Megint semmi. Aztán ma rám írt. Kérdeztem, hogy mit akarsz, mert látom nem engem, mivel nagy ívben teszel rám. Dehogy Ő csakis engem akar, viszont nem nyalja senki se...ét.Mondtam neki, hogy nem egy nőnek kell lapátolni. Azt mondja, hogy nem is azt mondta, hogy nem kell lapátolni, de ha nem válaszol, akkor nem. Mondom neki, ha megnézted volna a kamu Facebookodat, akkor láttad volna, hogy aznap válaszoltam... Azt mondja, ő ezt nem látta... Hát tök hülyének néz engem ez a gyerek?!2019. júl. 14. 16:04
1/10 anonim válasza:
Ööö....Mi az a kamu facebook profil?Ott nagyon leragadtam.
Amùgy valami kis hazug senki lehet,füves cigi imádó,aki egyik nap ezt,másika nap amazt gondolja.Nem emlékszik semmire,és mindent tagad.Hagyjad.
2/10 A kérdező kommentje:
Csajozásra létrehozott profil
2019. júl. 14. 16:08
4/10 A kérdező kommentje:
Hát a profilján egyedülálló van írna és a barátom is azt mondta, hogy az. Fél éve lett vége egy 5 éves kapcsolatának. Ez az összes infom
2019. júl. 14. 16:12
5/10 anonim válasza:
No mindegy.Hát én nem kezdenék a helyedben olyannal,akinek van profilja csajozásra,cseszik válaszolni,és amikor megteszi,akkor jön az agyhalott kifogásokkal,amikkel próbálgatja mennyire vehet hülyének.Te akarod?Sztem ne akard.
6/10 anonim válasza:
2 dolog:
- Nekem a rendes Facebook profilom is "kamu", mert nagyon nyálasnak tartom az oldalt.
- Néha szórakozik velem a facebook, nem jönnek meg üzenetek, ezért lehet tényleg nem látta
7/10 anonim válasza:
Aki ùgy reagál le egy dolgot,hogynem nyalom senki seggét,az élből érdekes hozzáállás.
8/10 A kérdező kommentje:
Jah, de az én gondolatomban, ha valakinek 4 nap alatt egy sziára futja, előtte meg bombáz üzenetekkel, azt vagy komolyan nem érdekled vagy bejött más csaj.. Csak akkor írja azt és ne hazudozzon a gyáva, aljas férge. Ez a talonban tartás undorít. Amíg nem biztos a jobb, megtartom a másikat is. Pffff
2019. júl. 14. 16:18
9/10 anonim válasza:
Az a szia is hajnal egykor,és nem kérdez nem mondd semmit,még a randival kacsolatban sem.
10/10 anonim válasza:
A zsák és a foltja eset. Te egy kicsit hisztis vagy és rányomultál egy olyanra, akinek még külön csajozós profilja is van. Ő meg tartaléknak megtart, majd valamikor jó leszel.
Szerintem tökéletes kapcsolat, mert így kiestetek a többi társkereső közül és ők nagyobb eséllyel találnak normális embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!