Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel egy agglegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel egy agglegény férfi komolytalan?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk ha már 40 éves de sosem volt nős, nincs gyereke, nem is tervez ilyesmit, sőt szinte "tudományos" módon megmagyarázza miért nem éri meg a gyerek, család stb.

2019. szept. 3. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
A gyerekvállaláshoz kell egy jó adag mazochizmus.
2019. szept. 3. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ugyan már, miért lenne az?
2019. szept. 3. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem miért nem akar mindenki egy halom életképtelen vinnyogó szirénát a vendégszobájába, Akik sosem hagynak aludni, tömni kell a kaját, pucolni utánuk a szart (szó szerint), büfiztetni, pisiltetni kell, lerágják a nők csöcsét, cserébe iszonyat sok pénzt visznek el, ha felnőnek, kamasz korukban rádgyujtják a házat. És kis szerencsével még 30 év múlva is eltarthatod, amikor már kidolgoztad a beledet.
2019. szept. 3. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Gyereket és házasságot én se akarok. A kapsokat ettől független.b
2019. szept. 3. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Mivel szerintem csak pasik válaszoltak, most én nőként írom:

Igen, komolytalan.

2019. szept. 3. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
Inkább önbizalomhiányos lúzerek.
2019. szept. 4. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Felőlem azt csinál mindenki, amit akar. Majd lesz olyannal, aki hasonlóan gondolkodik és béke.
2019. szept. 5. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!