Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik par havonta találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik par havonta találnak másik párt maguknak azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Míg más évek óta nem talál kapcsolatot, mások egyik kapcsolatuk után van másik, elég hamar, elég sok ilyet látok, főleg 25- 30as korosztalyban?
2021. júl. 13. 08:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
43%
Par havonta szakitanak.
2021. aug. 4. 01:47
 32/42 anonim ***** válasza:
29%
Hú én nagyon gyorsan ismerkedek, egyből elmegyek találkozni, csevegek, általában intelligensnek, kedvesnek és szórakoztatónak tartanak. Voltam már 3 évig is egyedül de így 40 évesen is simán legalábbis ismerkedek, de hogy kivel alakítok ki párkapcsolatot azt megválogatom. Éppen 6 éve élek a második férjemmel.
2021. aug. 4. 10:49
 33/42 anonim ***** válasza:
51%
akik pár havonta mindig másik emberrel vannak, azoknak nagyon nem való párkapcsolat.. kapcsolat függők !
2021. aug. 4. 16:30
 34/42 anonim ***** válasza:
10%

Tindereztem, és átlag feletti a megjelenésem. Az elmúlt 5 évben volt kb 100 randim, sokból kapcsolat is lett. De nem tartottak sokáig, mert egy alkoholista tróger vagyok, ami hamar kibukik. Jelenleg 2 hónapja együtt élek egy lánnyal, aki támogat a leszokásban. Egyébként kapcsolatfüggő vagyok, csak kapcsolatban érzem jól magam. Erre mindenki pszichiátert javasol (oda is járok egyébként, Rivotril és egyebek miatt), de az nem oldja meg a hiányérzetet, ha nincs senkim. Legutóbb, mikor a jelenlegi barátnőm még nem volt meg, egy exbarátnőmmel beszéltem bebaszva facebookon, és pszichiátert javasolt, erre eldurrant az agyam, és annyit tudtam odahányni, hogy -betűre pontosan - "PARKAPCSOLAT KELL NEM PSZICHATER TE BUDOS FASZ" :D

30F

2021. aug. 4. 23:29
 35/42 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, tarts ki, jó kapcsolatod csak tisztán lesz, az sokkal jobb, mint a reggeli remegés, hányás... menj el csoportokba is, vannak online találkozók is. Nem boldogság az, ha nem emlékszel a tegnapi estére a nőddel...
2021. aug. 5. 09:16
 36/42 anonim ***** válasza:
68%
Aki szerint nem kinézetfüggő a pártalálás az csajozzon be az én profilommal😄
2021. aug. 25. 16:07
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

Egy nő akkor és addig szingli, amikor ő akarja. Egy férfi akkor jön össze egy nővel, ha lehetősége van rá.

Na most ebből logikázd ki a megfejtést!

2021. aug. 25. 17:44
 38/42 anonim ***** válasza:
67%

Én pl neten ismerkedtem, szóval nem volt nehéz, bár akikkel végül lett valami, az sem tartott sokáig, mindig viszonylag hamar kiderült, hogy a többség csak kefélni akart, az meg nekem nem volt pálya.

Normális pasit, komoly kapcsolatot nem volt könnyű találni.

Igaz, ez a társkeresős időszakom már régebben volt, 11+éve. Végül 24 éves koromban sikerült igazi társat találnom.

2021. szept. 3. 01:37
 39/42 anonim ***** válasza:

16ossal maximálisan egyet értek,maximum kiegészíteném kicsit. Minden számodra normális barát(akár azonos akár ellentétes nemű) újabb számodra normális ellenkező nemű emberekkel ismertethet meg. Mitől lesznek barátaid,ha valamiért felnéznek rád az emberek,társaságodban jól érzik magukat. Ehhez nem árt képezni magad,tájékozottnak lenni. Van egy autószerelő ismerősöm,ügyes szakember de mivel esze is volt hamar regionális szinten elismert szervízvezető lett,emelett egy top sport csapa szervízese. Munkája során rengeteg embert ismert meg,köztük sok pasi hugát,barátnőjének a barátnőjét.

Emelett siel,bulizni jár.....

Csak egy példa volt,éli az életét nem csak álmodozik róla.

2021. szept. 3. 19:19
 40/42 anonim ***** válasza:
Ha havonta van másik párja, azt nem nevezném párnak, csak alkalmi kapcsolatnak. Egy randi könnyen összejöhet, de aztán kiderül, hogy nem illenek össze. Vagy nem akar tartós kapcsolatot.
2021. szept. 12. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!