Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik par havonta találnak másik párt maguknak azok hogy csinálják?
Figyelt kérdés
Míg más évek óta nem talál kapcsolatot, mások egyik kapcsolatuk után van másik, elég hamar, elég sok ilyet látok, főleg 25- 30as korosztalyban?2021. júl. 13. 08:12
11/42 anonim válasza:
10 képzelem milyen képeket teszel fel instára.... 10k olyan képekkel nem eredmény.
12/42 anonim válasza:
#10 Igazad van, nem csak a kinézet miatt! A személyiségtől is függ :)
13/42 anonim válasza:
pont ez a legnagyobb probléma, valaki azt hiszi azért mert instán bekövetik meg az anyám tyukjában akkor ő élőben is már egy szuper ember.. ez az egész csak egy illuzió, rengeteg 5-6 pontos lány van a közösségi oldalakon akik azt hiszik szépek, csak mert a kiéhezett hoki joskák rájuk verik..
14/42 anonim válasza:
13
Instán elég egy nagyon picic cica villantás. Tudod, ez a "jaaaj nem vettem észre" és kismillió kanos pasi kezdi el követni. Nem egy csúnya, de cicis lány van instán, akit ezért követnek. Sőt, ma már a "gamer" lányok is kb vetkőznek és el vannak ájulva, hogy jaaaaj biztos a játékok miatt, amivel játszom és nem a combikám miatt követnek.
15/42 anonim válasza:
Mondjuk ezeknek az instás lányoknak nincs is minőségi kapcsolatuk. Nekem mindig akad megfelelő férfi. Nem értem mire megy őszintén itt a kiakadás mindkét részről, csak jól kell szűrni.
16/42 anonim válasza:
Gondolom, a személyiségük mellett közrejátszik, hogy az ismeretségi körükben sok potenciális partner van, ha véget ér egy párkapcsolatuk, akkor onnan tudnak komolyabbra fordítani egy addig haveri kapcsolatot. Aki évekig nem talál senkit, arra nem az a jellemző, hogy rengeteg ismerőssel és kiterjedt baráti/haveri körrel rendelkezne, illetve az sem, hogy nyitottabb, közvetlenebb személyiség lenne.
17/42 anonim válasza:
#10 voltam és a lepontozás ellenére még csak fürdőruhás képem sincs fent, hátulról popsi-mutogatós képek sem és mélyen dekoltált felsők sem. 10K követő nem nagy kunszt, elég sok lánynak van ennyi anélkül is, hogy mindenét kitenné és tévedésben éltek, mivel széles baráti körrel rendelkezem. Egyszerűen az, aki kapcsolatból kapcsolatba ugrik, az kapcsolatfüggő és ne akarja már nekem bárki is azt mondani, hogy aki havonta váltogatja a partnereit az válogat.
18/42 anonim válasza:
Úgy írod, mint ha ez olyan nehéz lenne, pedig ez igényel a legkevesebb munkát, főleg ha nő vagy.
Ha már hosszútávú igényes kapcsolatot akarsz abba több meló kell.
Nem kell az ilyen embereket irigyelni. Ezek azok akiknek 5 gyerekük van mindegyik másik férfitól, 3 házasságból. Ezeknek csak a gyerekeit sajnálom.
20/42 anonim válasza:
14. Teli talát, pedig mennyi rúsnya nő gamer streamer van .. arról meg ne is beszéljünk , hogy nem éppen olyan játék szintet hóznak amit jó nézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!