Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogyan chateljek hogy a másikban legyen már élet?
Ugy irrital már hogy sokan mindog ugy irnak, hogy elvagyok, nincs semmi, dolgoztam,most masik varosban vagyunk, okes majd talalkozunk egyszer, majd megbeszeljük, meg ilyen lagymatag az egész másik?
Szoval kisüt szinte mindenkiböl, hogy "hót" mindegy neki hogy mi van mi lesz, hogy irok e vagy nem, talalkozunk e vagy nem, ez a minden mindegy hozzáállás engem egyszerüen mindenkivel szemben taszito irritálo kiabrandito.
Jólvan, asszem veled sem az eszedért akarnak dugni.
Luk-luk típusú nő vagy?
Altalàban en ugy az eletben ismerkedtem eddig, minden exemmel már az elején se volt ilyen lapos egy egy chat. Amikor pl még csak egyszer latott azaz alig ismert is, azutan sem volt SOHA ilyen egy egy beszelgetes hogy nincs semmi dolgozom meg ilyen "temetö"szint
Ezért nem értem az egèsz chatelést a neten
Anno én is chatelgettem, de nem igazán voltak unalmas beszélgetések. Arra tudok tippelni, hogy te nem vagy egy érdekes személyiség. Mesélj magadról, poénkodj, próbáld felkelteni az érdeklődést, mittudomén, én csak magamat adtam, de nekem úgymond sikeres beszélgetéseim voltak. Chaten ismertem meg a férjemet is 😊
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!