Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinaljak hogyan chateljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak hogyan chateljek hogy a másikban legyen már élet?

Figyelt kérdés

Ugy irrital már hogy sokan mindog ugy irnak, hogy elvagyok, nincs semmi, dolgoztam,most masik varosban vagyunk, okes majd talalkozunk egyszer, majd megbeszeljük, meg ilyen lagymatag az egész másik?

Szoval kisüt szinte mindenkiböl, hogy "hót" mindegy neki hogy mi van mi lesz, hogy irok e vagy nem, talalkozunk e vagy nem, ez a minden mindegy hozzáállás engem egyszerüen mindenkivel szemben taszito irritálo kiabrandito.

#lightos f.s a másik #minden mindegy
2020. nov. 7. 07:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
26 n
2020. nov. 7. 07:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Egyetlen srác az akiben van tüz és aktiv kicsit rámenös, akivel viszont az utcán is szégyellnék megjelenni sajnos külsöleg brutàl szegény
2020. nov. 7. 07:35
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
0%

Jólvan, asszem veled sem az eszedért akarnak dugni.

Luk-luk típusú nő vagy?

2020. nov. 7. 07:39
 4/19 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bövebben?ezt még tippelgetve sem értem mit akar jelenteni amit irtal
2020. nov. 7. 07:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Nekem ugy tünik akikkel chatelgetek vagy van vkije vagy elvannak az unalmas semmitmondo életükben nem vágynak semmire inkabb legoznak otthon es jo van az ugy.teljesen igy jönnek le
2020. nov. 7. 07:43
 6/19 A kérdező kommentje:
*marmint ök irják le igy egy egy napjukat vagy ök beszélnek ugy magukrol hogy nekem teljesen az jön le mintha egy unalmas sz.r rletü emberek lennének es ülnek a tv elött
2020. nov. 7. 07:45
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Inkább olyannal chatelj, akiben van élet. Ha a másik nem érdeklődik, akkor hiába akarsz érdekes lenni, bele fogsz fáradni elég haamr.
2020. nov. 7. 07:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit vársz egy ilyen csetbeszélgetéstől? Én elég ritkán tudok izgiseket csetelni, azt is inkább a barátaimmal, nem féligmeddig idegenekkel. Nem igazán arra van ez a felület, hogy megváltsd vele a világot. Esetleg megpróbálhatsz küldeni valami meghökkentő/undorító/megosztó/felháborító dolgot, arra majd reagálnak valamit. De nem látom be, hogy ez miujság kérdésre milyen értelmes válaszokat lehetne írni.
2020. nov. 7. 07:49
 9/19 A kérdező kommentje:

Altalàban en ugy az eletben ismerkedtem eddig, minden exemmel már az elején se volt ilyen lapos egy egy chat. Amikor pl még csak egyszer latott azaz alig ismert is, azutan sem volt SOHA ilyen egy egy beszelgetes hogy nincs semmi dolgozom meg ilyen "temetö"szint

Ezért nem értem az egèsz chatelést a neten

2020. nov. 7. 07:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is chatelgettem, de nem igazán voltak unalmas beszélgetések. Arra tudok tippelni, hogy te nem vagy egy érdekes személyiség. Mesélj magadról, poénkodj, próbáld felkelteni az érdeklődést, mittudomén, én csak magamat adtam, de nekem úgymond sikeres beszélgetéseim voltak. Chaten ismertem meg a férjemet is 😊

32N

2020. nov. 7. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!