Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak 21 évesen, ha teljesen tapasztalatlan vagyok a nőket illetően, és nem tudok velük kommunikálni?
Valahogy az egész életemben elkerültek a nők. Középsuliban infót tanultam, kb. nőket nem láttam. A hobbim autószerelés volt, szintén csak a csávók találtak meg. Sportolok is, immár 3 éve k1-ezek, ott is csak férfiak vannak mindenhol. Tavaly felvettek infós egyetemre, azt hittem ott majd minden megváltozik, bulik lesznek, csajok, de ehelyett kaptam egy nagy semmit, jóadag depresszióval nyakon öntve. Viszont rájöttem, hogy kezdek kifutni az időből. Itt vagyok 21 évesen és nem volt még senkim. Minden ismerősömnek van valakije, és otthon is már azt hiszik, hogy meleg vagyok. Emiatt olyan hátrányt érzek, amit nem tudom, hogy képes leszek-e valaha behozni.
A társalgási képességem a nőkkel kb. leragadt egy 12 éves szinten. Nem tudom, hogyan kell lányoknak udvarolni, flörtölni velük, vagy csak szimplán beszélgetni. Nem tudok velük kapcsolatot létesíteni. Ezeknek a képességeknek ki kellett volna fejlődniük a tinédzser korban, de nálam ez nem történt meg a fenti okok miatt. Ezeknek a hatását nagyon is tapasztalom magamon, ugyanis a korombeli lányok már tapasztaltak, a szerelem, szexualitás az életükben megszokott, és olyan mint a kézmosás. Én meg itt vagyok újoncként, és még mindig úgy érzem magam mint általánosban, ha nők közé kerülök. Ha összetalálkoznak velem, már az első szavamból levágják, hogy egy tapasztalatlan, béna fas*z vagyok, és otthagynak. (Amit meg is értek). Viszont ez engem nagyon frusztrál. Ki akarok ebből törni, változást akarok. A gond az, hogy nemtudom hogy hol kezdjek neki. Szólítottam le lányokat az utcán, mentem el bárba, illetve próbálkoztam neten is, de egyszerűen nem tudok velük beszélgetni. Hol kezdjem el? Esetleg valamilyen szakember tudna ebben segíteni?
Illetve még pár infó a külsőmről: Adok magamra, igényes vagyok, és sportos testalkatom van. Két kemény hátulütőm van: Átlag alatti az arcom, és alacsony (174cm) vagyok.
Köszönöm ha végigolvastad, és válaszoltál a kérdésemre!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. Ezt te írtad ki?
Nem szemétkedésből kérdezem.
Tudom ez nem sokat segít, de próbáld meg nem túlmisztifikálni a nőket, ne valami mágikus, megszerzendő lényként tekinteni rájuk.
A mi évfolyamunkon voltak csendesebb, visszahúzódó lányok, velük mi a helyzet?
Ha átlag alatti az arcod, az máris megmagyarázza hogy miért kerülnek a nők (ezért).
Nem a kommunikációs készségeddel van a baj, ezzel csak magadat álltatod.
#1: Nem, nem én írtam ki, de tény hogy egy sorstárs lapul a kérdés mögött.
#2: Azért az túlzás hogy széjjel vagyok gyúrva, inkább atletikusnak mondanám magam.
#3: Hát igen, végülis igazad van :') . De kezd elegem lenni a pixeles lányokból.
4#: Ezzel én is tisztába vagyok. Viszont nagyon sok, hozzám hasonló, nem vonzó arcú srácnak is van barátnője, egy-kettőjüknek még igen szép is. És nekik nagyon jó beszélőkéjük van, otthon érzik magukat ismerkedés közben.
#5: Ennyire azért nem durva, szimplán nem vonzó az arcom, illetve nagy az orom, és pofazacskó+toka kombóm van. (Bár ez elég rémisztőnek hangzik leírva.)
#6: Teljesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!