Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda, tapasztalatlan nőként hol találhatnék normális férfit, ha nőtöbblet van és nagy a konkurencia?
Minden tele van nőkkel, alig találni férfit úgy egyáltalán, nemhogy még normálisat és külső terén is átlagosat.
Az a néhány férfi, akit látni, elhízott 50-es és kigyúrt menőcsávó az alkalmi műnőjével.😩
Látni cuki átlagos párokat is. De hol vannak az egyedülálló férfiak? 😩
Mindenhol csak nők. Arányosan molettek, sportos vékonyak, hibátlan bőrűek, aranyosak.
Én a sor végén állok, így is. 😩
Még a ronda férfiaknak is fullos barátnőik vannak. Ott pózolnak fészbúkon. 😩
Nincs már számomra remény, úgy érzem.
Mihez kezdjek így? Egyedül fogok maradni? 😩
Én pl. ott lennék, de mivel ronda vagyok, ezért észre sem veszel. Bár lehet én se téged.
Na itt bukik a rondáknak is van párja dolog.
Én is így vagyok ezzel :D Úgy tűnik ez a rondák keresztje.
Vár létezik még a napikaki?
Akkor maradsz egyedül, mint sok más sorstársunk. Bár mivel nő vagy, kihasználásra még találsz talán 1-2 normálist, de csak 1-1 éjszakára és utána a prostituált szó vulgárisabb változatát fogja rád mondani a többi ismerősüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!