Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinél elfogadható és normális dolog az hogy tinderen minden lányt válogatás nélkül jobbra húz?
Anno kipróbáltam. Válogattam, 0 match, mindenki jobbra, heti 10-15 match, ebből 13 bányarém, 2 nem válaszol. Csinálhatod, nem lőnek tarkón érte és így legalább megvan az illúziója, hogy válogathatsz, de persze ez csak illúzió :D
32/f
Ismerkedésnél baromi taszító és nem jó jellemre vall. Aki normális párkapcsolatot akar annak tudnia kell, hogy kit keres. Konkrét dolgokat, és igen, válogatnia kell. Hogyha valaki bármilyen nővel el tudja magát képzelni az az önismeret hiányára vall, elkeseredettségre és igénytelenségre.
Hogyha valaki megfelelő párt akar találni akkor nem szabad minden jöttmenttel randizgatni. Meg kell várni szépen a megfelelőt. A többiből úgy sem lesz semmi jó. Aki meg annyira elkeseredett, hogy mindegy neki csak kapcsolat legyen az senkinek nem fog kelleni mert ez teljesen egyértelműen kijön ismerkedésnél és gyakorlatilag kizáró ok. Senki nem akarja azt érezni, hogy ő csak megfelel mert a másik már nagyon kapcsolatot akar.
A Tinder egyébként teljesen értelmetlen, társkeresési funkciója kb nulla. Ismerkedj élőben.
Megkérdezhetem, hogy jutottál valamire a Match-eiddel?
+/- 20 év beállítással ( 30 - 70 ) próbaképp mindenkit jobbra húztam. 10 km távolság beállítással.
Kb. száz nőt. 2 match-em volt. Abból lett egy randevú, amit jobb lett volna kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!