Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ezért csinálják?
Mindig olvasom itt, hogy ne mutasd ki, meg ne kezdeményezz, meg várasd meg, húzd vele az agyát stb stb...
Kicsit most megfordítom a logikámat. A nők ezt vajon azért csinálják, mert ha elegendő ideig kitartunk ezekben a kezdeti szakaszokban, hogy első csók, első szex stb, akkor úgymond megfeleltünk nekik, és úgy engednek egyre közelebb magukhoz.
Szóval a nők inkább kivárnak, és látszólag nem tesznek semmit. De ez valójában nem igaz. Mert a várni és nagyon nagy valami, és talán még nehezebb is olykor nem tenni, mint tenni. Szóval azzal hogy egy lány mondjuk azzal hogy nem kezdeményez leszűri azokat a férfiakat a tömegből, akik hajlandóak legyőzni magukat, és tenni önmagukért és a kiszemelt nőért. Az hogy nem bújuk vele az első randi után ágyba itt türelemre neveli a férfit és látszólag váratja és kínozza, de ez megint nem igaz. Ezzel teszteli a férfit, hogy ér e ténylegesen számára annyit, hogy várjon rá, és féken tudja tartani az ösztöneit...
Szerintem ez egyrészről óriási baromság, és óriási igazság. Nézőpont kérdése és férfija, nője válogatja ki mit lát meg benne.
Nah szóval most vagyok 22 éves, az életem végéra csak rájövök, hogyan is működnek a nők. :)
Bár az gáz... Lehet tényleg bölcsebb lennék ha csak elfogadnám az igazságot. "A nőket nem megérteni kell, hanem szeretni."
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!