Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezért csinálják?

Figyelt kérdés

Mindig olvasom itt, hogy ne mutasd ki, meg ne kezdeményezz, meg várasd meg, húzd vele az agyát stb stb...

Kicsit most megfordítom a logikámat. A nők ezt vajon azért csinálják, mert ha elegendő ideig kitartunk ezekben a kezdeti szakaszokban, hogy első csók, első szex stb, akkor úgymond megfeleltünk nekik, és úgy engednek egyre közelebb magukhoz.

Szóval a nők inkább kivárnak, és látszólag nem tesznek semmit. De ez valójában nem igaz. Mert a várni és nagyon nagy valami, és talán még nehezebb is olykor nem tenni, mint tenni. Szóval azzal hogy egy lány mondjuk azzal hogy nem kezdeményez leszűri azokat a férfiakat a tömegből, akik hajlandóak legyőzni magukat, és tenni önmagukért és a kiszemelt nőért. Az hogy nem bújuk vele az első randi után ágyba itt türelemre neveli a férfit és látszólag váratja és kínozza, de ez megint nem igaz. Ezzel teszteli a férfit, hogy ér e ténylegesen számára annyit, hogy várjon rá, és féken tudja tartani az ösztöneit...

Szerintem ez egyrészről óriási baromság, és óriási igazság. Nézőpont kérdése és férfija, nője válogatja ki mit lát meg benne.

Nah szóval most vagyok 22 éves, az életem végéra csak rájövök, hogyan is működnek a nők. :)

Bár az gáz... Lehet tényleg bölcsebb lennék ha csak elfogadnám az igazságot. "A nőket nem megérteni kell, hanem szeretni."

22/F

2015. szept. 23. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben ez nem egy tudatos, eltervezett dolog, egyszerűen csak belső kényszer, hogy ne dobják oda magukat az első jöttmentnek anélkül, hogy felmérhetnék, az illető mennyire gondolja komolyan. Értsd: önmagukért csinálják, nem azért, hogy a férfi szenvedjen értük, mert az olyan imponáló.
2015. szept. 23. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Soha ne próbálj rájönni a nők logikájára, mert nincs. Egyébként teljesen mindegy, ha jól nézel ki és tudod tenni a nagypofájú menőcsávót, és még pénzed is van, úgyis lesz csajod, minél kevesebb teljesül ezek közül, annál kevesebb esélyed lesz.
2015. szept. 23. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
én, mint férfi, sohasem forgattam az ötletet, hogy teszteljel egy nőt. igazából első pillanatban odadobom mindenkinek ismétlem mindenkinek a bizalmat, aztán gyorsan kiderül, hogy kit milyen fából faragtak. lehet hogy megváltozik. én is változok(nem igazodok) én magam is kerülöm a teszteket. nem teszteken akarok átmenni, hanem magamat fejleszteni, hogy meg se kottyanjon akármilyen kis kóstolgatás.
2015. szept. 23. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
hehe, nem szeretünk egyből ugrani..
2015. szept. 28. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
A nőkre nincsen megfelelő megoldókulcs. Ne is gondolkodj ezen feleslegesen. 1 lényeges szabály van velük kapcsolatban. Ha tetszel 1 nőnek nézzél ki akárhogy csinálhatsz akármit akkor is tetszeni fogsz neki ezért néha kár is erőlködni olyan lánynál akit nem érdekelsz mivel, hogy mindig ők választanak. Az meg, hogy pont olyan lány választ téged aki neked is bejön nem csak belülről hanem kívülről is olyan szinte nincs. ( vagy csak nagyon sok szerencse kell hozzá). 26/F
2015. szept. 28. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Utólsó vagyok: Vagy elfogadod amit dob a gép vagy megtanulsz bánni a nőkkel. Ha mester vagy a szakmában és ki is nézel valahogy akkor már válogathatsz addig marad a jobb kezed vagy megelégszel a választékkal. :) Ez a 2 lehetőség. Direkt nem írom ide a pénz meg egyéb attribútumokat mert ez csak az ismerkedés elején számít akkor is elenyésző mértékben.
2015. szept. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!