Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szerelem, de közös jövő nem valószínű, ezért szakítottunk, de én úgy érzem bele őrülök, csak őt akarom, vége a világnak, mi a túrót csináljak?
tudom hogy nem sok értelme van ezt itt kérdezni, csak kínomban teszem, járkálok fel le, nem érdekel semmi, elmúlhat ez az érzés, vagy bánni fogom életem végéig ezt a szakítást? zavart és dühös vagyok, és elkeseredett, vagy nem is tudom mi ez
tudom hogy nem fogok sokra menni a válaszokkal
egy reménytelen szerelemtől zavart elméjű férfi
elvált két gyerekkel.. oké és akkor ő most az utcán él vagy mi? valami lukban csak összetudtuk bújni 4en..
sok jó ember kis helyen is elfér..:)
amúgy lehet, hogy csak egy eszköz voltál.. és most, hogy megtetted amire rendeltettek most kuka.
Mindig van megoldás!!! Mindig!!
Most ne egy bankrablásra gondolj!
Hanem arra, hogy elkeseredettség helyett lehetőségeken gondolkozz!!
Ha te nem vagy pozitív, hogyan várhatod, hogy az élet és a sors az legyen veled! Az élet mindig nehéz lapokat dob be, mindenki számára azt ami neki a legnagyobb fejtörést okozza, hát od meg, később jön a következő lap..ez az élet...
Emiatt ne add fel! Szerintem butaság volt a szakítás, hiszen szereted, fontos neked, nem szabad feladni!
Beszélj vele és a többi megoldható együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!