Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok a legjobb barátnőtök/ barátotok exével? Kort és nemet is írjatok légszíves.
Van egy fiú, aki járt a legjobb barátnőmmel, viszont 1 napig jártak, nem működött, és a barátnőm már nem szereti/ mást szeret. És a fiú se érez iránta semmit..
És a nekem már mióta megismertem, nagyon tetszik, és nagyon jó barátok lettünk, sokszor találkoztunk és smároltunk is egyszer.. szerintetek ? bunkóság lenne összejönni vele ? 16/L
Kizárt. Barátok volt párja tabu - legalábbis nálunk...
30/F
nemszeretnék..
szex még talán oké lenne,de járást nem
18f
Attól hogy sértő, attól már nem lehet valós. Akkor kifejtem.
"1 napig jártak" Ezt ma már komolyan kapcsolatnak hívják. Szerinted még is mennyire lehet komoly?
"A barátnőm már nem szereti/mást szeret" Akkor szerinted miért is érdekelné(kivéve ha csak nem haraggal váltak el(ami egy 1 napos "kapcsolatnál" nem túl valószínű)).
Most gondold át a kérdésed, és rá jössz hogy miért írtam ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!