Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök megcsókolja a legjobb fiúhaverját mikor részeg, megbocsátanátok neki?
És pont véletlenül a legjobb fiúhaverját, igaz?
Ha nagyon-nagyon szeretném azt a lányt, talán... de nem hinném. Ha annyira tajrészeg lett volna, akkor miért is a legjobb haverját csókolta meg? Miért nem valaki random idegent? Vagy talán annyira nagyon mégse volt öntudatlan?
A srác meg hagyta, hogy a csaj megcsókolja?
Egyébként meg 16 évesen sеggrészegen fesztiválozik, köszönöm, ilyen lányból nem kérnék. Akkor már inkább járok egy normálisabbal.
3.-as és 4-es: Nem tudom a körülményeket, de talán azért mert azzal a pasival volt a fesztiválon és megtörtént. Nem tudom hogy ott volt-e a pasija is, de szerintem nem, vagy épp akkor hagyta őket ott.
Én sajnáltam a lányt, mert látszott rajta hogy szerette.
"Nem tudom hogy ott volt-e a pasija is, de szerintem nem, vagy épp akkor hagyta őket ott." -- Ez még nem ok semmire.
"Én sajnáltam a lányt, mert látszott rajta hogy szerette." -- Annyira, hogy simán csókolózott mással.
A reszegseg nem mentseg semmire.
Ha reszegen csokolozik a ' legjobb diubaratjaval' akkor a nem legjobb fiubarat hanem opcionalis szereto. A reszegseggel meg csak a fedosztori van meg h nyugodt lelekkel tehesse amit szeretne.
Ha tenyleg nagyon szeret valakit az ember, akkor semmilyen allapotban sem torne ossze a szivet ilyen modon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!