Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnátok a legjobb barátnőtök/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok a legjobb barátnőtök/ barátotok exével? Kort és nemet is írjatok légszíves.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki járt a legjobb barátnőmmel, viszont 1 napig jártak, nem működött, és a barátnőm már nem szereti/ mást szeret. És a fiú se érez iránta semmit..

És a nekem már mióta megismertem, nagyon tetszik, és nagyon jó barátok lettünk, sokszor találkoztunk és smároltunk is egyszer.. szerintetek ? bunkóság lenne összejönni vele ? 16/L

2013. dec. 20. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki ítélkezett? Tényleg ennyire idióta és sötét vagy, vagy csak engem akarsz felidegelni. Mert ha az utóbbi nem is próbálok fényt vinni abba a borús elmédbe.
2013. dec. 20. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
én járnék,hogyha beleszeretnénk egymásba. szerintem végülis ez nem lenne bunkóság, hát ha az érzelmeitek összekötnek benneteket, akkor miért ne? ott is vagytok egymásnak, miért ne élnétek a lehetőséggel? barátnő meg hogyha jófej, megérti, hogy gyengéd érzelmeket tápláltok egymás iránt, és ennek köze nincsen őhozzá. ugyanaz, mintha nem jártak volna ők ketten előtte, akkor is engedélyt kéne kérni a barátnődtől, hogy járhass azzal a sráccal, meg hogy az áldását adja?:)
2013. dec. 20. 15:04
 13/18 anonim ***** válasza:
számomra rokon, barát exe vagy aktuális pasija tabu. ugyanez vonatkozik a sima randira is. én az napos "járást" inkább randinak hívnám, de nekem akkor is tabu lenne. nem csak az számít (nekem), hogy a felek éreznek -e egymás iránt valamit, hanem maga a gesztus. fordított esetben, ha a barátnőm jönne össze az exemmel, bennem felmerülne a gondolat, hogy már akkor is csorgott utána a nyála, mikor velem járt?
2013. dec. 20. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:

simán...1 nap? járás?

az még csak 1 próbálkozás...

ez nálunk a barátnőmmel ennyi idősen belefért..

De egy rendes több éves kapcsolat után már nem...

tehát pl a barátnőm és a párja 8 éve vannak együtt, ah nem lennék kapcsolatban akkor sem jutna eszembe kezdeni a sráccal ha szétmennének(ne adja/, pedig nekem is volt próbálkozásom vele még kb 9 éve(csók volt)

1 hónapos kapcsolatom után a másik barátnőm járt a fiúval( ő volt az első csókom) most pedig az unokatesómmal néz ki úgy, hogy összejönnek (unokatesóm nem tudja sztem..)

egyik sem zavar...

2013. dec. 20. 15:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat nagyon köszönöm:)
2013. dec. 20. 15:11
 16/18 anonim ***** válasza:
jah 26/n
2013. dec. 20. 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is tabunak számítanak a volt barátok(bár nem is volt sok egyikőnknek sem:) ). Viszont az ilyen egy napos járás szerintem nem is járás, így beleférhetne, de mindenképp megbeszélném előtte barátnőmmel.:)

16/L

2013. dec. 20. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Amíg él a barátom, semmiképp. 27/f
2013. dec. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!