Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik par havonta találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik par havonta találnak másik párt maguknak azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Míg más évek óta nem talál kapcsolatot, mások egyik kapcsolatuk után van másik, elég hamar, elég sok ilyet látok, főleg 25- 30as korosztalyban?
2021. júl. 13. 08:12
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
88%
Nem válogatnak sokat.
2021. júl. 13. 08:15
 2/42 anonim ***** válasza:
85%
Nekik bármi jó. Nekem meg nem, úgyhogy éveket vagyok egyedül kapcsolatok között. Nem is tudnék olyannal lenni, aki csak úgy van. Kinek mi a jó.
2021. júl. 13. 08:35
 3/42 anonim ***** válasza:
87%

Az én közelebbi ismeretségi/baráti körömben szakítás után már rögtön ismerkednek a nők, rengeteg férfival beszélgetnek, némelyikük már rögtön fent van társkeresőn és kb. 0 elvárásuk van a férfiak felé.

Félreértés ne essék, nem helyezem túl magasra a lécet, de az aki 1-2 hete szingli és már utána rögtön komoly kapcsolatba van, az válogat?

Az egyik ismerősömnek semmi más nem számít, csak hogy jól nézzen ki, a másiknak csak az hogy jól keressen, a harmadiknak meg édes mindegy csak legyen valaki, mert ha nem lenne akkor a pszichiátrián kötne ki aztán így beleszeret mindig az első jött mentbe, a negyediknek az, hogy legyen hol laknia és így tovább.

Mindezek mellett én például nem keresek görcsösen kapcsolatot, és számomra nem fontosak a külsőségek, (csak legyen igényes magára)sem az anyagiak és nem vagyok kapcsolatfüggő sem, viszont nálam alap, hogy egy hullámhosszon legyünk, közös érdeklődési kör, legalább 1 közös hobbi, szeretem ha valakinek mindenről van véleménye, legyen egy minimális alapműveltsege. Egyszóval előbb megismerni szeretnék valakit, beleszeretni és aztán kapcsolatot. Viszont az emberek többsége rögtön kapcsolatban van, aztán idővel "beleszeret" az adott személybe. Nem válogatnak, bárki jó.

Persze vannak még ilyenek, mint én, de javarészt nem válogatnak az emberek. Ez ugyanúgy igaz férfiakra és nőkre is, de talán úgy érzékelem, hogy a nőkre jellemzőbb ez.

2021. júl. 13. 08:38
 4/42 anonim ***** válasza:
86%
Kapcsolat függők.
2021. júl. 13. 08:45
 5/42 anonim ***** válasza:
88%
Hogy csinálják? Rosszul. Ha ilyen rövid kapcsolatai vannak csak, akkor valahol nagy a baj. Ne az ilyenről vegyél példát.
2021. júl. 13. 09:46
 6/42 anonim ***** válasza:
15%
Tinderről.
2021. júl. 13. 09:48
 7/42 anonim ***** válasza:
58%
Csak a jól kinéző ismerőseimnél látom ezt. Akik csúnyák, ők nem találnak senkit.
2021. júl. 13. 11:12
 8/42 anonim ***** válasza:
40%
Mert jól nézek ki őszintén. Nem top modell vagyok, de egy erős 7es meg van.
2021. júl. 13. 11:28
 9/42 anonim ***** válasza:
85%

4 nél a pont.

előbb írtam máshová. Mi kell neked? mennyiség vagy minőség? Mennyiségtől nem leszel jobb csaj v pasi.

2021. júl. 13. 11:59
 10/42 anonim ***** válasza:
8%

#7,#8

A harmadik válaszoló vagyok 🙂 Ha számít valamit a mai világba, akkor instán is 10K+ követőm van, személyesen is rengetegen udvarolnak, nem azt mondom, hogy én vagyok a leggyönyörűbb lány az országban, de elég jól nézek ki, régen modellkedtem is, és nem, ez nem kinézetfüggő, ne legyetek már ennyire ostobák könyörgöm.

2021. júl. 13. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!