Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik par havonta találnak másik párt maguknak azok hogy csinálják?
Akiknek hamar van uj párjuk azoknak lelki problémái vannak.
Én képes vagyok 1évig szenvedni egy nő után. Utána ismerkedek, de hetek.sőtt neha hónapok telnek el mire ismerkedesből barátság. Barátságbol meg több lesz.
Csúnya srácként rettenetesen nehéz, minden tarskeresőn nagyon csinos nők vannak fent. Valamiért mindenhol a szupercsinos. Tökéletes külsejü nőket dobja fel a társkereső. Én viszont szivesen ismerkedek olyan lányokkal akik lemondtak a párkapcsolatosdirol, mert testképzavarral kűzdenek pl.
Tudok olyan nőt aki tényleg nagyon-nagyon szép mégis gyerekkorában csűfolták,hogy vékony. Mai napig azt fújja,hogy ő mennyire ronda, közben bárkihez odamenne azt megkaphatná.
Fura az élet az biztos.
Ez azért némileg árnyaltabb szerintem. Azért nem mindegy, hogy folyamatosan pár hónapos kapcsolatból ugrik egy másikba, vagy ez egyszeri alkalom, illetve milyen komoly volt a kapcsolat, hogyan zárult le. Nyilván, aki folyamatosan cserélget, az nem válogat, kapcsolatfüggő. Akinél egyszer ilyesmi előfordult, lehet egyszerűen talált olyat, akihez jobban illik, és váltott. Egy hosszú kapcsolat meg simán érhet véget úgy hogy már nincs mit gyászolni, mert ez valójában már a kapcsolat alatt megtörtént, és egyből készen áll ismerkedni. Van, aki így próbál felejteni (nem sok sikerrel, általában). Ugyanúgy lehet rossz berögződés, párkapcsolati minta, mint egy egyszeri "így jött ki a lépés".
Ha pedig az a kérdés, hogy egyeseknek miért jön össze könnyen kapcsolat, az se bonyolult. Egy egyszerűbb (nem butára gondolok), rossz szokásoktól mentesebb, szociálisan aktív, ne adj isten, még dekoratív ember könnyebben talál potenciálisan negfelelő társat, mint egy problémákkal teli, nagyon komplex, szociálidan zárkózott, és nem túl előnyös külsejű. Nyilván 2 végletet hoztam fel, a kettő között pedig elég szerteágazó skála terül. Van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!